Βασιλιάς Κάρολος | Ο περίεργος τρόπος με τον οποίο έχει ζητήσει να τον ξυπνάνε

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε πως ο βασιλιάς Κάρολος έχει ορισμένες παραξενιές, επιθυμώντας τα πράγματα να γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ωστόσο, η πρόσφατη είδηση ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και έχει να κάνει με το πώς ο νέος μονάρχης της Αγγλίας θέλει να ξυπνάει.

Όπως μεταδίδει ο ξένος Τύπος, ο βασιλιάς Κάρολος μόλις προσέλαβε έναν οργανοπαίκτη γκάιντας για να παίζει κάθε μέρα στις 9 το πρωί έξω από το παράθυρο, προκειμένου να τον ξυπνάει, καθώς όπως φαίνεται το ξυπνητήρι είναι μία συνήθεια των κοινών θνητών.

Ωστόσο, η πρακτική αυτή αποτελεί παράδοση στην ιστορία της μοναρχίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει η Sun, και η βασίλισσα Ελισάβετ απολάμβανε τον τρόπο αυτό. “Η μητέρα του λάτρευε να έχει γκάιντα. Είναι μια υπέροχη παράδοση”, εξήγησε πηγή. Μάλιστα, ο βασιλιάς Κάρολος προσέλαβε τον ταγματάρχη Paul Burns, ο οποίος είχε παίξει στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

“Όλοι θυμούνται τη στιγμή που ο οργανοπαίκτης ολοκλήρωσε τη λειτουργία τη στιγμή που όσο έπαιζε την γκάιντα, γύρισε την πλάτη και βγήκε έξω. Ο βασιλιάς θαύμασε το πώς έφερε εις πέρας το καθήκον του για τη βασίλισσα. Όλοι είναι ευχαριστημένοι που αυτή η περίεργη δουλειά δεν εξαφανίστηκε μαζί της. Η παράδοση είναι να συμβαίνει στις 9 το πρωί. Ωστόσο, ο βασιλιάς είναι πάντα ξύπνιος από πιο νωρίς”, δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον του βασιλιά.

Ο Burns λίγο μετά την ακολουθία της βασίλισσας Ελισάβετ είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το πόσο μεγάλη τιμή ήταν για εκείνον να συμμετέχει σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τον βρετανικό λαό.

Ηλικιωμένη έπαθε καρδιακή προσβολή μετά από κ@υτο χορό σε γηροκομείο

Πατέρας έριξε ΣΑΠΙΣΕ στο ξύλο π@ιδόφιλο που προσπάθησε να φιλήσει την 15χρονη κόρη του