Τόνυ Δημητρίου: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν σε ένα υπέρoχο περιβάλλον με τη μητέρα τους και τον υπέρoχο σύζυγό της»

«Όταν μου ανακοινώθηκε ότι τα παιδιά θα πάνε στην Κέρκυρα, σαφώς και σφίχτηκα γιατί ήξερα ότι δεν θα έχω την επαφή κι ότι θα χάσω πάρα πολλά πράγματα από το μεγάλωμά τους.»

O Τόνυ Δημητρίου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του και στα παιδιά τους εξηγώντας πως μεγαλώνουν με τη μητέρα τους και τον υπέροχο σύζυγό της στην Κέρκυρα.

Επιπλέον, ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν.

«Όταν μου ανακοινώθηκε ότι τα παιδιά θα πάνε στην Κέρκυρα, σαφώς και σφίχτηκα γιατί ήξερα ότι δεν θα έχω την επαφή κι ότι θα χάσω πάρα πολλά πράγματα από το μεγάλωμά τους. Όμως θεώρησα ότι θα ήταν πολύ καλύτερο τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα υπέροχο νησί, και σε ένα υπέροχο περιβάλλον με ασφάλεια με την πρώην γυναίκα μου και τον υπέροχο σύζυγό της. Είμαι ευγνώμων» είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Στη συνέχεια ο Τόνυ Δημητρίου δήλωσε για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε: «Έχω φύγει από δουλειά ενώ είχα κάνει μία συμφωνία. Μου είπαν ότι αυτή θα πρέπει να αλλάξει καθώς τα χρήματα που θα έπαιρναν δεν ήταν αυτά. Έμαθα ότι μου έλεγαν ψέματα και τους είπα “ευχαριστώ πολύ και πως δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά ότι πήγατε να με εξαπατήσετε”».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Πηγή:
fthis.gr

«Από δολοφόνους δε δέχομαι χρήματα!»: Οργισμένος ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τρένο

Άννα Βίσση ξάφνιασε την Ελένη Μενεγάκη: «Ο Νίκος Καρβέλας πρέπει να ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί σου. Εγώ δεν ζήλευα»