Το Survivor κρύβει τραγωδίες – Οι τρεις παίχτες που έχασαν τη ζωή τους στον Άγιο Δομίνικο

Έπαθλα, αγωνίσματα, ίντριγκες, τσακωμούς αλλά και θανάτους, που λίγοι ήξεραν, στο Survivor.

Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που έχει αποδειχθεί πως το Survivor είναι επικίνδυνο, αφού 3 παίκτες έχουν χάσει τη ζωή τους είτε κατά την διάρκεια του στίβους μάχης είτε στο νοσοκομείο.

Ο πρώτος θάνατος σημειώθηκε το 2009. Πρόκειται για τον Μόντσο Βοντνιτσάροφ από το Βουλγαρικό Survivor. Ο 54χρονος πέθανε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος από καρδιακή προβολή.

Ο δεύτερος θάνατος σημειώθηκε επίσης το 2009, στο ριάλιτι του Πακιστάν. Την ώρα αγωνίσματος ο Σάαντ Καν, την ώρα που έπρεπε να κολυμπήσει μεταφέροντας ένα φορτίο 7 κιλών, πνίγηκε καθώς του ήταν αδύνατον να συνεχίσει από το βάρος και την κούραση. Παρόλο που μπορούσε να σωθεί, η παραγωγή δεν τον άκουσε ή είδε – ενώ φώναζε – με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι δύτες λίγο αργότερα νεκρό. Ο παίκτης ήταν μόλις 32 ετών.

Ο τρίτος θάνατος σημειώθηκε στο Survivor της Γαλλίας το 2013 και πρόκειται για τον Τζέραλντ Μπάμπιν που ήταν 25 ετών. Ο παίκτης διαγώστηκε με αφυδάτωση, ενώ κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος από κράμπες.

Λίγη ώρα αργότερα όταν η παραγωγή αποφάσισε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο πέθανε από μια σειρά καρδιακών ανακοπών. Αιτία θανάτου όπως αποκαλύφθηκε ήταν καρδιακή ανεπάρκεια σε διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια.

Καρκίνος εντέρου: Το ανησυχητικό σημάδι όταν πηγαίνουμε τουαλέτα

Στο 1ο Ραντεβού τους, παρατήρησε κάτι Παράξενο Πάνω του. 4 μήνες μετά Αποκαλύπτεται η Αλήθεια…