Το Κoριτσάκι είπε στον άι Βασίλη ότι το Δώρο που θέλει είναι ΜΗΝ την Αγγίζει ο Πατριός της τα Βράδια. Δείτε την άμεση Αντίδρασή του!

Ενώ οι καταναλωτές έκαναν τα ψώνια τους σε ένα εμπορικό κέντρο στο Greendale του Milwaukee, μία ομάδα αντρών συνελήφθη από την ασφάλεια του εμπορικού λόγω διαπληκτισμών.

Αλλά δεν ήταν ένας συνηθισμένος καυγάς μεταξύ παρεών. Στον τσακωμό είχε πάρει μέρος και ο Άγιος Βασίλης μαζί με τα ξωτικά του. Βέβαια, δεν μάλωναν μεταξύ τους, αλλά χτυπούσαν έναν παιδεpaστή.

Ο 66χρονος Nicholas Cooper συνελήφθη επειδή επιτέθηκε στον Kris Kane, 38, αφού ένα μικρό κορίτσι που παραμένει ανώνυμο του εμπιστεύτηκε ένα μυστικό. Του είπε πως το μόνο που ήθελε είναι να σταματήσει ο πατριός της να την ακουμπάει τα βράδια.

Ο Kane περίμενε λίγο πιο κει για να τελειώσει η μικρή την συζήτηση που είχε με τον Άγιο Βασίλη. Όταν όμως είδε τον Cooper να έρχεται προς το μέρος του, νόμιζε πως θα του έλεγε κάτι για τα δώρα που ήθελε… Αλλά έκανε μεγάλο λάθος.

“Χωρίς να του πει τίποτα, τον έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να τον χτυπάει πολύ δυνατά, Μετά ανέβηκε πάνω του και συνέχισε τις γροθιές. Τον χτυπούσε και φώναζε ‘Χο! Χο! Χο! Κα***ολη!’ ξανά και ξανά. Ήταν πολύ σουρεαλιστικό το θέαμα.”

Ο μάρτυρας συνέχισε: “Και εκεί που ο Άγιος Βασίλης τον χτυπούσε με όλη του τη δύναμη, πετάχτηκαν και 3 από τα 4 ξωτικά που είχε μαζί του και άρχισαν να τον κλωτσάνε παντού – αν και σημάδευαν στο κεφάλι.”

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Holly Delgado, είπε για το περιστατικό:

“Ο Mr. Cooper, ο Άγιος Βασίλης του εμπορικού, αντέδρασε με έναν πολύ επιθετικό και βίαιο τρόπο. Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. O Mr. Kane δεν ήθελε όμως να του κάνει μήνυση, οπότε τον αφήσαμε να φύγει.”

“Μιλήσαμε με το κορίτσι και τη γυναίκα του Kane και σύντομα θα ασκηθεί δίωξη προς το πρόσωπό του. Όπως φαίνεται είναι ένας πολύ επικίνδυνος π@iδόφιλoς…”

Οι σκέψεις σας;

Credit: dirtpost.com

Πηγή

Το κακό μάτι μπορεί να σκάσει άνθρωπο: Ποιοι ματιάζονται εύκολα & τι συμβαίνει με τη βασκανία;

Έχασε 50 Κιλά σε 9 Μήνες και έγινε η Απόλυτη Φαντασίωση κάθε άντρα! [Εικόνες]