Το γράμμα που έκανε 7 δεκαετίες να φτάσει στον προορισμό του. Ο παραλήπτης ήταν 96 ετών και διάβασε τι του έγραφε η έγκυος αγαπημένη του

4 Μαϊου 1945. Η Βιρτζίνια γράφει ένα γράμμα αγάπης στον σύζυγό της Ρολφ Κριστόφερσεν, που υπηρετούσε στο Ναυτικό της Νορβηγίας.

Μέσα στην επιστολή του αφηγείται πως βιώνει την εγκυμοσύνη της  μακρυά του. Δυστυχώς το γράμμα δεν έφτασε ποτέ στον παραλήπτη του.

Επέστρεψε πίσω με την ένδειξη «επιστροφή στον αποστολέα».

Μετά από 72 χρόνια, πάνω σε μια ανακαίνιση οι ένοικοι όπου έμεναν στο παλιό σπίτι των Κριστόφερσεν, βρήκαν την επιστολή. Η οικογένεια συνεπαρμένη από την ιστορία αγάπης, κίνησε γη και ουρανό για να βρει τον Ρολφ. Ύστερα από διαδικτυακή έρευνα, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 66χρονο γιο του και εκείνος ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα του, ο οποίος διανύει την ένατη δεκαετία της ζωής του.

Μέσα στο γράμμα του εξηγεί ότι έχει παχύνει αρκετά με την εγκυμοσύνη της αλλά είναι τόσο ευτυχισμένη… Πάνω αριστερά ο 96χρονος Ρολφ και δίπλα με την αγαπημένη του σύζυγο στα νιάτα τους

Ο Ρολφ και η Βιρτζίνια δεν χάθηκαν ποτέ. Ο άνδρας μετά το τέλος της θητείας του επέστρεψε και έζησε μια ευτυχισμενη ζωή με την γυναίκα και το παιδί του.

Η ύπαρξη όμως αυτής της επιστολής, γέμισε χαρά και νοσταλγία την οικογένεια αφού η Βιρτζίνια έφυγε από τη ζωή πριν από 6 χρόνια.

Ο 96χρονος Ρολφ δήλωσε: «Ήμουν τόσο έκπληκτος, μετά από τόσα χρόνια. Είμαι ευτυχισμένος που έμαθα για την ύπαρξη αυτού του γράμματος. Είμαι ακόμα συγκινημένος»
Πηγή: entypwsiako.com

Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας. 16 παράξενα πράγματα που δεν ξέρουμε για το σώμα μας

Τι σημάινει όταν έρχεται στον ύπνο σου ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει πεθάνει