Τέσσερις γενιές αιμομιξίας: Η ιστορία της πιο αρρωστημένης οικογένειας

Τέσσερις γενιές αιμομιξίας, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 14 παιδιών με γονείς που σχετίζονται μεταξύ τους.

Ο διεστραμμένος άντρας Τιμ Κολτ διηύθυνε μια φάρμα έχοντας μια οικογένεια «αιμομιξίας». Έρευνα, που βασίζεται σε στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το Children’s Court Down Under, αποκαλύπτει πώς ο Τιμ απέκτησε επτά παιδιά – πέντε κορίτσια και δύο αγόρια – με τη σύζυγό του.

Ο άντρας, ο οποίος πέθανε το 2009, είχε επίσης πολλά παιδιά με την κόρη του Μπέτι και το μεγαλύτερο κορίτσι του, τη Ρόντα, αναφέρει η Daily Mail στην Αυστραλία.

Η 38μελής οικογένεια των Κολτ ζούσε σε άθλια κατάσταση περνώντας χρόνια από μια νοσηρή ιστορία αιμομιξiας, παραμέλησης και παιδεpαστίας που συγκλόνισε τον κόσμο όταν η ιστορία τους αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά.

Έκτοτε, όλα τα παιδιά έχουν λάβει ψευδώνυμα που ορίζει το δικαστήριο για να κρύψουν την ταυτότητά τους. Ένα από τα μέλη της οικογένειας – ο Φρανκ – κρίθηκε ένοχος το 2020 για σeξουαλική επίθεση σε συγγενή το 2010..

Ο Τσάρλι Κολτ αρχικά αντιμετώπισε 27 κατηγορίες αλλά αθωώθηκε. Μοιράστηκε όπως είπε ένα «συζυγικό κρεβάτι» με την αδερφή του Μάρθα, η οποία είχε πέντε παιδιά. Το αδίκημα συνέβη δύο χρόνια πριν η αστυνομία σοκαρισμένη ανακάλυψε την οικογένεια που ζούσε σε έναν απομονωμένο καταυλισμό.

Οι αποκρουστικές λεπτομέρειες της οικογένειας – που μετακόμισε στην επαρχία της Βικτώρια, της Δυτικής Αυστραλίας, της Νότιας Αυστραλίας και της Βόρειας Επικράτειας – αποκαλύφθηκαν φέρνοντας στο φως το φρικιαστικό οικογενειακό τους ιστορικό.

Το οικογενειακό τους δέντρο δείχνει ότι υπήρχαν τέσσερις γενιές που ζούσαν μαζί, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων παιδιών που ήταν τα δισέγγονα και τα εγγόνια του.

Ο Τιμ Κολτ απέκτησε ένα παιδί με τη Μάρθα η οποία μοιράστηκε το «συζυγικό κρεβάτι» με τον αδερφό της Τσάρλι. Η μικρότερη κόρη του απέκτησε παιδιά με τον αδερφό της Τσάρλι, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Το τεστ DNA ανακάλυψε ότι 11 από αυτά τα παιδιά ήταν προϊόν γονέων που είχαν στενή συγγένεια μεταξύ τους, λένε τα συγκλονιστικά δημοσιεύματα

Κορωνοϊός: Επτά σημάδια ότι νοσήσατε αλλά δεν το καταλάβατε

Μαρία Σαμπανιώτη: Η ζύμη από τα τηγανόψωμα που ξεκλήρισε δύο οικογένειες – «Πιο επικίνδυνη από τον Ρωχάμη»