Τα Αλάνθαστα σημάδια οτι η σχέση σας αντιμετωπίζει Σοβαρό πρόβλημα

Οι συναισθηματικοί δεσμοί που δημιουργούμε στις ρομαντικές σχέσεις είναι πολύπλοκοι. Είναι απαραίτητο να γίνουν τουλάχιστον κάποιοι συμβιβασμοί, προκειμένου να οικοδομηθεί οικειότητα στη σχέση.

Μια καλή σχέση απαιτεί καλή επικοινωνία, εμπιστοσύνη, ενσυναίσθηση και σεξουαλική συμβατότητα εκ μέρους και των δύο μερών, μεταξύ πολλών άλλων παραγόντων. Εάν αισθάνεστε συνεχώς ότι κάτι δεν είναι σωστό στο γάμο ή τη σχέση σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε το πρόβλημα με το σύντροφό σας.

Εάν μια σχέση είναι προβληματική, χρειάζεστε ανοιχτή και σαφή επικοινωνία.

Σημάδια ότι η σχέση σας δεν λειτουργεί

1. Ο σύντροφός σας διατηρεί μια φυσική απόσταση

2. Καταλήγετε να διαφωνείτε για τα πάντα

3. Ένα σημαντικό σημάδι αποστασιοποίησης στη σχέση είναι όταν δεν συμπεριλαμβάνεστε στα μελλοντικά σχέδια του συντρόφου σας

4. Φοβάστε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας ή να εκφράσετε πώς αισθάνεστε

5. Η σχέση σας δεν λειτουργεί εάν έχετε χάσει την σεξουαλική επιθυμία ο ένας για τον άλλον

Ξεφορτωθείτε τον πρώην σας με τον πιο εύκολο τρόπο!

Ακόμα παιδεύεστε να ξεφορτωθείτε τον πρώην σας που είχατε σχέση; Αν σας ενοχλεί ή έχετε κουραστεί να ασχολείστε μαζί του τότε διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε!

Είναι και αυτός ο εγωισμός που μπαίνει στη μέση και συνήθως δεν είναι παρά ένας κακός σύμβουλος. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν βιώσει δύσκολες καταστάσεις σε έναν χωρισμό από άντρες που δεν μπορούν να τον αποδεχτούν. Τι πρέπει να κάνεις σε μία τέτοια περίπτωση;

Να αναγνωρίζεις τον ρόλο σου.

Δίνεις τροφή στη συμπεριφορά του πρώην σου; Έχεις πιει και του στέλνεις μηνύματα; Τον διατηρείς ακόμα στις επαφές σου στα Social Media; Σε συνδυασμό με όσα είπαμε παραπάνω οποιαδήποτε επαφή έμμεση ή άμεση θα πρέπει να διακοπεί. Πρέπει να τον αποσυνδέσεις από τη ζωή σου, τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και με τις επαφές που ενδεχομένως να διατηρείς με άτομα της οικογένειάς του.

Να είσαι σαφής

Να μην είναι ξεκάθαρη, να είσαι πολύ ξεκάθαρη. Αυτό σημαίνει πως ίσως χρειαστεί να γίνεις λίγο σκληρή, αλλά η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Αν του πεις την αλήθεια ότι δεν πρόκειται ποτέ ξανά να είστε μαζί, τότε να είσαι σίγουρη πως θα πληγώσεις όλα του τα αισθήματα και τις προσδοκίες του, αλλά σίγουρα το να γίνεις από την αρχή λίγο σκληρή και να δείξεις αποφασισμένη θα τον βοηθήσει να δει την πραγματικότητα.

Σταμάτησε κάθε επικοινωνία

Όσο και να προσπαθείς να εντάξεις τον πρώην σου στο φιλικό σου περιβάλλον, είτε από οίκτο είτε από συμπόνια, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να του δίνεις τυφλές ελπίδες ότι κάποια στιγμή θα είστε και πάλι μαζί. Είναι δύσκολο να μπεις σε μια διαδικασία απομάκρυνσης, αλλα το να σταματήσεις κάθε επαφή μαζί του θα ωφελήσει και εσένα και κυρίως εκείνον που κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι η σχέση σας έχει τελειώσει οριστικά.

Προχώρα με τη ζωή σου.

Ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις στον πρώην σου πως ότι είχατε μεταξύ σας έχει πλέον τελειώσει είναι το να του δείξεις ότι συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου. Ξεκίνα με το να βγαίνεις πάλι με τους φίλους τους, κάνε ένα ταξίδι και γύρνα σε όλες τις συνήθειες που είχες πριν τον γνωρίσεις. Ίσως χρειαστεί κάποιο χρόνο για να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα είστε ξανά μαζί, αλλά έτσι θα του δείξεις ότι πρέπει και αυτός να συνεχίσει τη ζωή του.

Δες τη νομική πλευρά του θέματος

Τώρα θα μιλήσουμε για ακραίες καταστάσεις. Αν ο πρώην σου έχει βγει εκτός εαυτού και δεν θέλει με τίποτα να αποδεχτεί τον χωρισμό σας με αποτέλεσμα να έχει ακραίες συμπεριφορές, όπως να σε ακολουθεί παντού και γενικά να μη σε αφήνει σε ησυχία δημιουργώντας του συνεχώς προβλήματα τότε η λύση είναι μία. Επικοινωνείς με έναν δικηγόρο όπου θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς οριστικά. Και η συμβουλή μου είναι να το κάνεις μόλις δεις τα πρώτα συμπτώματα για να αποφύγεις καταστάσεις που ενδεχομένως να βλάψουν εσένα, τη δουλειά σου και του φίλους σου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…Τρεις απλοί τρόποι να ξεχωρίσετε τα οργανικά από τα μεταλλαγμένα τρόφιμα

Μητέρα Δύο Παιδιών Χάνει 85 Κιλά Μέσα σε Δύο Χρόνια με τον Πιο ⚜️ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ⚜️ Τρόπο