• ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • GOSSIP
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • ΑΣΤΕΙΑ
  • ΔΙΑTΡΟΦΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΣΧΕΣΕΙΣ
No Result
View All Result
ViralGreece
ViralGreece
No Result
View All Result

Σuγκλονiζει το ιδιόχειρο σημείωμα της 48χρονης: «Αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία»

25 Σεπτεμβρίου 2022
Reading Time: 1 min read
Κοινοποιήστε στο Facebook

VIRALΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία μέσα σε λίγα λεπτά: Νεκρός διευθυντής Δημοτικού, όλα έγιναν μπροστά στο σχολείο

Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός του πατέρα του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα – «Στρατηγέ, αυτά έμειναν από το παιδί μου;»

Αναφορές στον 19χρονο γιο της είχε το σημείωμα που άφησε η 48χρονη από το Καρπενήσι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην περιοχή της Λίμνης Κρεμαστών την Πέμπτη.

Φως στην μυστηριώδη εξαφάνιση αναμένεται να ρίξει το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της γυναίκας, το οποίο εντοπίστηκε κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας.

Το Star ανέφερε το Σάββατο ότι η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί», δηλαδή τον 19χρονο γιο της.

Μέσα στο αυτοκίνητο η γυναίκα είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο αλλά και δέκα σελίδες γραμμένες από την ίδια. Μεταξύ άλλων, έγραφε: «Αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία» καθώς και κάποια λόγια για τον άντρα της και το γιο της.

«Να προσέχεις το παιδί», έγραψε σε σημείωμα η 48χρονη αγνοούμενη στην Ευρυτανία

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή της Λίμνης.

Το Σάββατο το ειδικό τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εντόπισε εύρημα που πιθανόν σχετίζεται με την υπόθεση.  Σύμφωνα με τα evritanika.gr το τεχνολογικά εξελιγμένο μηχάνημα του Ερυθρού Σταυρού ονομάζεται SONAR EMILY και πρόκειται για ένα τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ το οποίο βοηθά στον εντοπισμό αγνοουμένων στο νερό, έχοντας τη δυνατότητα εντοπισμού ακόμα και σε βάθος 70 μέτρων. Έχει ακτίνα δράσης έως και 400μ. από το χειριστή του και οι αρχές ευελπιστούν ότι θα συνδράμει αποφασιστικά στις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» την περιοχή στη λίμνη και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερη την εκδοχή η γυναίκα να έπεσε στα νερά της λίμνης σε μια κίνηση απελπισίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη γυναίκα στις 19 Σεπτεμβρίου είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου και έκανε μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό. Η γυναίκα έφτασε στο σημείο να τον καταγγείλει μετά από έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους για την περιουσία που κληρονόμησε η ίδια το τελευταίο διάστημα.

Μετά τη μήνυση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα της και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού πρώτα του όρισε τακτική δικάσιμο

Στο Καρπενήσι, όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα, η οποία εργάζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο και διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια.

protothema.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Previous Post

Πέθανε 44χρονος επιχειρηματίας, τον βρήκε η μητέρα του στο σπίτι

Next Post

Βρέθηκε ο 8χρονος που χάθηκε στο Μαρούσι: Το παιδί ήταν κρυμμένο μέσα σε θάμνους

Related Posts

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία μέσα σε λίγα λεπτά: Νεκρός διευθυντής Δημοτικού, όλα έγιναν μπροστά στο σχολείο

ΕΛΛΑΔΑ

Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός του πατέρα του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα – «Στρατηγέ, αυτά έμειναν από το παιδί μου;»

ΕΛΛΑΔΑ

Στα άκρα οι γονείς του Αναγνωστόπουλου: Μετέβησαν στο νησί και κάλεσαν την αστυνομία με αυτό που αντίκρισαν

Next Post

Βρέθηκε ο 8χρονος που χάθηκε στο Μαρούσι: Το παιδί ήταν κρυμμένο μέσα σε θάμνους

Έρχονται λεκάνες που θα «διαβάζουν» το αποτύπωμα του πισινού μας

  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)

© 2023 viralgreece.eu

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • GOSSIP
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • ΑΣΤΕΙΑ
  • ΔΙΑTΡΟΦΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΣΧΕΣΕΙΣ

© 2023 viralgreece.eu