Στέλλα Γκαντώνα για Τέμπη: «Εγώ σήμερα θα το πω, Ντίνο, μη λέμε ψέματα, έχουμε κι εμείς τεράστια ευθύνη»

Η τραγωδία στα Τέμπη συγκλονίζει. Το Σάββατο το πρωί η Στέλλα Γκαντώνα και ο Ντίνος Σιωμόπουλος, με αφορμή ένα μήνυμα που έφτασε στην εκπομπή από έναν τηλεθεατή, θέλησαν να κάνουν τη δική τους αυτοκριτική.

Στέλλα Γκαντώνα για Τέμπη

 

«Ο φίλος μας, ο Αριστείδης, λέει “πολύ καλά προσεγγίζετε το θέμα. Μια θερμή παράκληση, μην ξεχάσετε το θέμα αυτό μεθαύριο που θα έχετε άλλα θέματα επικαιρότητας”. Φίλε Αριστείδη, εμείς εδώ πέρα, κάθε φορά που θα προκύπτει ένα ζήτημα και θα μπορέσουμε να συζητήσουμε με τους αρμόδιους, θα το φέρνουμε στην επικαιρότητα», είπε αρχικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Στέλλα Γκαντώνα: «Εγώ σήμερα θα το πω, Ντίνο, μη λέμε ψέματα, έχουμε κι εμείς τεράστια ευθύνη»

 

Η Στέλλα Γκαντώνα είπε από την πλευρά της: «Να πούμε και κάτι άλλο; Να σας πούμε τώρα ότι δεν έχετε δίκιο; Πόσες φορές έχουμε ασχοληθεί με θέματα που έχουν ξεχαστεί μετά από εμάς τους ίδιους; Εγώ, σήμερα, θα το πω, Ντίνο. Μη λέμε ψέματα, έχουμε κι εμείς τεράστια ευθύνη. Γιατί πηγαίνουμε εκεί που μας πηγαίνει η επικαιρότητα, το οποίο δεν είναι πάντα επιτυχές, ενδεχομένως να είναι και ανεπιτυχές».

Η εξομολόγηση της Στέλλας Γκαντώνα με αφορμή τη σύγκρουση στα Τέμπη

 

«Ακολουθούμε πολλές φορές το κύμα της επικαιρότητας. Και ειδικά εδώ σε αυτή την εκπομπή, όπως έχετε δει, διαβάζουμε και τα μηνύματά σας», πρόσθεσε επίσης ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ενώ η Στέλλα Γκαντώνα τόνισε: «Και κάνουμε και μια αυτοκριτική, έτσι όπως μας πρέπει».

Πηγή:

Υποκλίθηκαν όλοι στο «καλύτερο παιδί»: Το μαγαζί άνοιξε αλλά ο Πλούταρχος δεν τραγούδησε – Η ανακοίνωση μετά την τραγωδία

Τραγωδία στα Τέμπη: Η κηδεία του παππού 7 εγγονιών που μπήκε στο τρένο την τελευταία στιγμή