Σε άσχημη κατάσταση η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά: Με 2 λέξεις τα είπαν όλα για την τραγωδία στα Τέμπη

Καίτη Γαρμπή: Το δημόσιο μήνυμα για τη τραγωδία στα Τέμπη

 

Το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη έχει προκαλέσει πανελλήνια θλίψη και οργή. Οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη ανέρχονται στους 57 και στη πλειοψηφία τους ήταν νέοι φοιτητές.

 

Χιλιάδες προσευχές και αναρτήσεις κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, με τον κόσμο να εκφράζει τη λύπη του για τις ζωές που χάθηκαν αλλά και την οργή του για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία.

Ανάμεσα σε αυτούς και επώνυμοι, οι οποίοι σπεύδουν να συλληπηθούν όσους έχασαν τους ανθρώπους τους. Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς εξέφρασαν τη λύπη τους για τα τραγικά γεγονότα με μία ανάρτηση στα social media.

Η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά για τα Τέμπη

 

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία η ίδια και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, λένε:

«Καλημέρα. Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι με αυτό που έχει συμβεί κι η στενοχώρια μας δεν θα κρατήσει 2-3 ώρες το πολύ, ούτε 2-3 ημέρες. Κουράγιο στους γονείς, έχουμε παιδιά και καταλαβαίνουμε. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και προσευχόμαστε για αυτούς τους γονείς. Κουράγιο».

Πηγή:

Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα χαμογελάσει ξανά: 1.000 ράμματα για την μικρή Λίλη μετά από δάγκωμα σκύλου

Ωρωπός: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις εικονες ντροπής- Υπάλληλος νοσοκομείου ο ένας διασώστης