Πλησίασε τον Αϊ Βασίλη και του ψηθηρισε κάτι στο Αυτί. Το Μεγάλο Μυστικό αυτού του Αυτιστικού παιδιού έκανε όλο τον Κόσμο να Δακρύσει

Ο Landon και η οικογένειά του επισκέφτηκε τον Άγιο Βασίλη στο εμπορικό RiverTown Crossings στο Michigan όταν ο μικρός 6χρονος προσέγγισε τον μεγάλο τύπο και του έκανε μία πολύ σημαντική ερώτηση. 

Αφού έβγαλαν την οικογενειακή φωτογραφία, ο Landon έτρεξε πίσω προς τον Άγιο Βασίλη. Ήθελε να τον ρωτήσει κάτι που τον έκανε πολύ νευρικό. «Θα με βάλεις στην λίστα με τα άτακτα παιδιά επειδή είμαι αυτιστικός;»

Ο Landon φοβόταν πως η νοητική του κατάσταση θα του κόστιζε το δώρο του αλλά δεν θα μπορούσε να κάνει περισσότερο λάθος!

Χωρίς δισταγμό, ο Άγιος Βασίλης του έδωσε μία εκπληκτική απάντηση. «Ξέρεις ότι σε αγαπάω και οι τάρανδοι σε αγαπάνε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είσαι καλό παιδί. Το ξέρεις πόσο καλός είσαι;»

Το νευρικό αγοράκι αμέσως ηρέμησε και η μητέρα του έβλεπε καθώς ο Άγιος Βασίλης του εξηγούσε αυτό που προσπαθούσε να του μάθει από όταν γεννήθηκε – δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος από κάποιον απλά και μόνο λόγω της νοητικής του κατάστασης. Με μόλις 5 λέξεις έκανε τα πάντα καλά ξανά. «Είναι εντάξει να είσαι εσύ!»

Μετά μίλησαν λίγο ακόμα για τα ενδιαφέροντά τους και ο Άγιος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του μικρούλη.

Η Naomi είχε ενθουσιαστεί που ο γιος της κατάφερε να απορροφήσει το μάθημά του. Η καθησύχαση από ένα τόσο σημαντικό άτομο γλύκανε την καρδιά του και του έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν.

Η συμπόνια του Άγιου Βασίλη ήταν ασύγκριτη και η θέλησή του να περάσει λίγο παραπάνω χρόνο με τον μικρό Landon του έδειξε πόσο νοιάζεται για εκείνον.

Δείτε την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: faithtap.com

Έστελνε κάθε μέρα μηνύματα στον νεκρό πατέρα της – Ξαφνικά λαμβάνει μία απάντηση..

Το κακό μάτι μπορεί να σκάσει άνθρωπο: Ποιοι ματιάζονται εύκολα & τι συμβαίνει με τη βασκανία;