Πιλότος κάνει τους επιβάτες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα και κλάματα: «Θέλω να καλωσορίσουμε μία…» (video)

«Καθόταν αμέριμνη στη θέση της στο αεροπλάνο και απολάμβανε ένα σνακ, όταν άκουσε τον πιλότο να λέει πως «μαζί μας για τη Χαβάι ταξιδεύει ένας σπέσιαλ καλεσμένος…».

Είναι από τις δυνατές στιγμές που λυγίζεις, που δεν μπορείς να κρατηθείς… Είναι απλά δύο λόγια, ανθρώπινα που έρχονται από έναν ξένο, αλλά αξίζουν όσο ένας θησαυρός. Ο «πλούτος» της ζωής που μπορεί και απολαμβάνει μια γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο.

Καθόταν αμέριμνη στη θέση της στο αεροπλάνο και απολάμβανε ένα σνακ, όταν άκουσε τον πιλότο να λέει πως «μαζί μας για τη Χαβάι ταξιδεύει ένας σπέσιαλ καλεσμένος που θα ήθελα να του δώσουμε ένα καλωσόρισμα».

Δεν δίνει πολύ σημασία, ίσως μόνο περιέργεια για το τι πραγματικά συμβαίνει. Στη συνέχεια όμως αντιλαμβάνεται πως ο κυβερνήτης μιλάει για εκείνη.

«Νίκησε τον καρκίνο στο στήθος, έδωσε μια μάχη με αξιοπρέπεια και της αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα».

Οι επιβάτες χειροκροτούν… Σηκώνει το βλέμμα της για να δει τι συμβαίνει γύρω της γιατί τα έχει χάσει. Η διπλανή της έχει αντιληφθεί από τις αντιδράσεις της ότι μιλάει γι αυτήν ο κυβερνήτης και την κοιτάει αποσβολωμένη πριν ξεσπάσει και αυτή σε χειροκροτήματα.

Δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Όπως και πολλοί άλλοι που είδαν αυτό το βίντεο.

Δύο λόγια, ακόμα και από έναν άγνωστο και είναι… πλούτος ζωής.

Δείτε το σχετικό video εδώ.

Είδε τη γυναίκα του χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξε – Αδιανόητη ιστορία

Φρικτή αλήθεια! Η κρυμμένη κάμερα στον τάφο της μητέρας τους αποκάλυψε τα πάντα…