«Όταν Καταλάβεις Τι είναι στη Φωτογραφία, θα Νοιώσεις Έναν Πόνο Μέσα σου»

Έχετε παιδιά; Το να είστε γονείς δεν είναι εύκολη υπόθεση και μπορεί να αφήσει τους γονείς έως και 6 χρόνια ξενύχτια, αλλά, όσο δύσκολο είναι να είστε γονείς, τόσο είναι και ο τοκετός.

Εάν έχετε παιδιά ή αν είστε έγκυος, μάλλον θυμάστε τις ιστορίες εγκυμοσύνης και τοκετού από τους φίλους και την οικογένειά σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Πιθανότατα, δεν ζητήσατε να ακούσετε αυτές τις ιστορίες και δεν θέλατε να τις ακούσετε.

Για κάποιο λόγο, οι γυναίκες αισθάνονται υποχρεωμένες να μοιραστούν τις ιστορίες τους για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό σαν ιστορίες από τον πόλεμο. Κυμαίνονται από την περιστασιακή αναφορά του πόσο εύκολος ήταν ο τοκετός χωρίς καμία αναισθησία μέχρι ιστορίες τρόμου σχετικά με τις ημέρες γέννας που τελειώνουν με καισαρική.

Δεν έχει σημασία τι ιστορία είναι, υπάρχει ένα πράγμα που είναι αληθινό: τα σώματα των γυναικών είναι εκπληκτικά. Μπορούν να μεγαλώσουν μέσα τους ανθρώπινα όντα. Μπορούν να γεννήσουν μικροσκοπικούς ανθρώπους. Μπορούν να παρέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και την τροφή που χρειάζεται το μωρό για τουλάχιστον εννιά μήνες και αυτό είναι εκπληκτικό.

Προς το τέλος της εγκυμοσύνης μιας γυναίκας, ο γυναικολόγος της είναι πιθανό να αρχίσει να μιλά για διαστολή. Κυμαίνεται από 1 cm έως 10 cm και 10 cm σημαίνει ότι έφτασε η στιγμή για να σπρώξετε.

Όλη αυτή η συζήτηση διαστολής μπορεί να φανεί σημαντική αλλά λίγο αφηρημένη. Αν είστε οπτικός τύπος, αυτό το ξύλινο γράφημα διαστολής θα μπορούσε απλώς να σας κατατοπίσει.

Η Renee Sicignano, ιδιοκτήτρια μαιευτικής κλινικής, τράβηξε αυτή τη φωτογραφία και είχε μεγάλη απήχηση.

Αφού είδε τη φωτογραφία, η Steffanie Christi’an τη δημοσίευσε στο Facebook με τη λεζάντα «Έτσι μοιάζει η διαστολή 10 εκατοστών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζουμε τα πάντα.» Η δημοσίευση έχει μοιραστεί πάνω από 181.000 φορές.

Σχόλια σχετικά με τη φωτογραφία της Christi’an από «Αυτό είναι ο λόγος που είμαι τρομοκρατημένη αν κάνω ποτέ παιδιά» μέχρι «Θεέ μου!!! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα αυτό!»

Είναι ασφαλές να πούμε ότι πολλές μητέρες και εν δυνάμει μητέρες ήταν λίγο σοκαρισμένες όταν συνειδητοποίησαν του τι μπορούν να κάνουν τα σώματα τους.

Ζωή σαν μυθιστόρημα: Η κλοπή των 5,9 εκατ. ευρώ από ΤτΕ και ο βασιλιάς της νύχτας

Αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα ο πρώτος Έλληνας Βιετμίνχ. Η ιστορία του Κώστα Σαραντίδη …