Όλοι της Στέλνουν για να Βγουν Ραντεβού Μαζί της. Όταν Όμως Βλέπουν τα Πόδια της, Φεύγουν .

Πλέον, είναι λίγο πολύ αναμενόμενο από τις γυναίκες να ξυρίζουν το σώμα τους. Και παρόλο που γνωρίζουμε πως κοστίζει πολλά χρήματα, χρειάζεται πολύ χρόνο και τελικά οι τρίχες επιστρέφουν μέσα σε διάστημα μερικών ημερών

Κάποιες γυναίκες, ωστόσο, έχουν αποφασίσει να μην αποδεχτούν αυτά τα στερεότυπα ομορφιάς.

Όπως η Sonia Cytrowska, μία 28χρονη γυναίκα από την Πολωνία που αποφάσισε πως δεν ήθελε πλέον να ξυρίζεται.

Αρχικά, της φάνηκε δύσκολο το να προσαρμοστεί αλλά με τον καιρό αποδέχτηκε το σώμα της όπως είναι.

Ήθελε να μάθει να αγαπάει τον εαυτό της και έτσι έφτιαξε μία «λίστα εργασιών» για να πετύχει τον σκοπό της.

Ήθελε να σταματήσει να ντρέπεται μπροστά σε άλλους, να αποδεχτεί τον εαυτό της όταν τον κοιτάει στον καθρέφτη και να νιώθει ελεύθερη από τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από την εμφάνισή της.

Και ανέβασε τις φωτογραφίες της για να εμπνεύσει και άλλους να κάνουν το ίδιο.

«Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανείς δεν θα ντρέπεται για το φυσικό του σώμα. Ονειρεύομαι μία συνειδητοποιημένη κοινωνία όπου όλοι σέβονται και αποδέχονται τις απόψεις όλων και πιστεύω πως αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί.»

Λέει πως ακόμα δυσκολεύεται να αποδεχτεί τα τριχωτά της πόδια. Ωστόσο, είπε πως προσπαθεί απλά να ζήσει με το σώμα που της δόθηκε.

Όσο για τον άντρα της, έχει αλλάξει στάση στο θέμα αυτό. Αποδέχεται την γυναίκα του και πιστεύει πως κανείς δεν πρέπει να της λέει τι να κάνει.

Προφανώς, δεν είναι μία επιλογή για όλους – αλλά δεν θα πρέπει να φοβόμαστε να την πάρουμε. Μας έχουν πει πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν μία συγκεκριμένη εμφάνιση, αλλά αν νιώθετε άνετα με τις φυσικές σας τρίχες, τολμήστε το.

Credit: vt.co

Πώς ξεχωρίζουμε αν έχουμε κρυολόγημα, γρίπη ή μετάλλαξη Όμικρον

Η Γυναίκα του Σκοτώθηκε σε Τροχαίο. 4 χρόνια μετά Παρατηρεί τη Φωτογραφία του Αρραβώνα τους και του Έρχεται μία Καταπληκτική Ιδέα!