Οικογένεια λυκανθρώπων; Μία σπάνια ορμονική ιδιομορφία

Η οικογένεια του Μεξικανού Jesus ‘Chuy’ Aceves, 30 άτομα, και όλοι τους πάσχουν από μια σπάνια ορμονική ιδιομορφία. Έχουν όλοι τους υπερτρίχωση ή αλλιώς το «σύνδρομο του λυκανθρώπου». Δεν υπάρχει σημείο του κορμιού τους που να μην είναι καλυμμένο από τρίχες.

Και δεν μιλάμε μόνο για το στήθος ή το κεφάλι ή τα πόδια.

Όταν λέμε παντού το εννοούμε.

Μόνο στα μάτια και στα δόντια δεν έχουν τρίχες. Και τα 30 άτομα της οικογενείας έχουν αυτή την ιδιομορφία. Άνδρες και γυναίκες.

Ο κόσμος στην περιοχή του Loreto, τους αντιμετωπίζει όπως αντιμετώπιζαν τον μεσαίωνα οι άνθρωποι, ότι δεν καταλάβαιναν.

Μπορεί να μην τους καίνε στην πυρά, αλλά όπου τους δουν να κυκλοφορούν τους φωνάζουν «κτήνη», «σπέρματα του σατανά», «σατανικά θηρία» και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Μάλιστα πριν από λίγα χρόνια κάποιοι φανατικοί καθολικοί επιχείρησαν να δηλητηριάσουν μέλη της οικογένειας Aceves, δεν το κατάφεραν και δολοφόνησαν όλα τα κατοικίδια ζώα του σπιτιού.

Ο Jesus ‘Chuy’ Aceves, ξεκίνησε να δουλεύει από τα 12 του χρόνια σε τσίρκο. Όλοι τον αποκαλούσαν «ο μικρός λύκος». Γύρισε όλη την Αμερική και όταν αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρα του και να παντρευτεί άρχισαν τα προβλήματα. Η ζωή του μάλιστα έχει γυριστεί και ντοκιμαντέρ.

Τα 30 άτομα που αποτελούν την οικογένεια του, αδέρφια, ξαδέρφια, θείοι, ανίψια, παιδιά έχουν όλα καλυμμένα το δέρμα τους με αυτή την πυκνή γούνα.

via

Θέλετε Να Δείτε Τι Σημαίνει «Ποιότητα Ζωής»; Δείτε Φωτογραφίες Και Ζηλέψτε Ελεύθερα

«Φίλε δεν έχω φάει τίποτα 3 μέρες» μου είπε ένας κύριος στο σούπερ μάρκετ.