Ο …μεροκαματιάρης Άγγελος Λάτσιος: Τι δουλειά έκανε ο γιος της Μενεγάκη, η αποκάλυψη on air

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε η Έλενα Χριστοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις της Γαίας Μερκούρη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Το πρωί της Τετάρτης 15/3 στο «Πρωινό μας», προβλήθηκε η συνέντευξη της Γαίας Μερκούρη και η booker μοντέλων είχε πολλά να πει.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συνεργάζεται με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, είπε ότι τόσο η Γαία, όσο και ο Άγγελος Λάτσιος εργάζονταν ως σερβιτόροι το καλοκαίρι στα Άχλα της Άνδρου.
«Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια κορίτσια μου. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά. Το καλοκαίρι δουλεύανε και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος.

Εμείς είχαμε κάνει ραντεβού πριν φύγουν για την Άνδρο. Δουλεύανε όλο το καλοκαίρι, ήρθαν ελάχιστα στην Αθήνα. Δούλευε και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που κάνει. Έκατσαν σεζόν» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι ένα ζευγάρι, με ωραίο θράσος, ευγενές, νομίζω ότι θα δούμε ωραία πράγματα και από τους δύο στο μέλλον» κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη: Το πρόβλημα υγείας και το μήνυμα του Χασαπόπουλου, on air

«Η μαμά μου και εγώ μοιραζόμαστε τον ίδιο άντρα» Η συγκλονιστική ιστορία μιας νεαρής από το Μπανγκλαντές