Ο Λυκουρέζος χώρισε την Καλογρίδη επειδή δεν άντεχε άλλο την ξέφρενη ζωή της

Εκείνη βγαίνει συχνά, γλεντάει μέχρι τα ξημερώματα, ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδας και γενικά έχει ένα «φορτωμένο» πρόγραμμα που δεν μπορεί να ακολουθήσει ένας άνθρωπος που την περνάει 30 χρόνια και έχει μια απαιτητική δουλειά που του παίρνει πολλές ώρες της ημέρας. Τουλάχιστον είναι νέοι και θα ξαναφτιάξουν τη ζωή τους :/

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη: 5 μόλις μήνες κράτησε το love story τους.

Σύμφωνα με την Espresso, όταν ο ίδιος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος που επιδίωξε να διακόψουν τη σχέση τους, όπως μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του στην εφημερίδα, καθώς αδυνατούσε να ακολουθήσει την ξέφρενη ζωή της Νατάσας Καλογρίδη!

Εκείνη βγαίνει συχνά, γλεντάει μέχρι τα ξημερώματα, ταξδιεύει εντός και εκτός Ελλάδας και γενικά έχει ένα «φορτωμένο» πρόγραμμα που δεν μπορεί να ακολουθήσει ένας άνθρωπος που την περνάει 30 χρόνια και έχει μια απαιτητική δουλειά που του παίρνει πολλές ώρες της ημέρας.

«Μοιραία που κάθε φορά που ο Αλέξανδρος της έλεγε ότι δεν μπορούσε να τη συνοδεύσει σε κάποια κοσμική έξοδο, εκείνη εκνευριζόταν και ξεσπούσαν καβγάδες μεταξύ τους», σχολιάζει πηγή από το περιβάλλον τους, διευκρινίζοντας πως αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε από την αρχή της σχέσης τους.

Τον τελευταίο καιρό οι κοινές έξοδοι είχαν αραιώσει και οι φήμες ότι έπεσαν οι τίτλοι τέλους ξεκίνησαν όταν εκείνος ταξίδεψε στη Χίο για ένα γάμο φίλων του ενώ η Νατάσα έμεινε στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το κανάλι της στο YouTube… Τελικά, αυτές επιβεβαιώθηκαν.

Όσο για το αν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης; Δύσκολο, σύμφωνα με ανθρώπους από το φιλικό τους περιβάλλον.

 

[diaforetiko]

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More