Ο φίλος της, της έκλεισε τα μάτια για να της κάνει έκπληξη. Η συνέχεια; Ο εφιάλτης ΚΑΘΕ Γυναίκας..!

Σε μια σχέση, είναι σημαντικό να κρατιέται ζωντανό το ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να σημαίνει διακοπές για διασκέδαση, εξερευνώντας άγνωστα μέρη, ώστε η σχέση με το σύντροφό σας να βρίσκεται σε εγρήγορση.
Ο φίλος αυτής της κοπέλας της έκλεισε τα μάτια για να της κάνει μια έκπληξη γενεθλίων. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, όμως, μετέτρεψε την έκπληξη σε καταστροφή…

Την ημέρα των γενεθλίων της, η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σίγουρη για το τι θα της ετοίμαζε ο σύζυγός της. Κατά τη διάρκεια του γεύματος εργασίας εκείνο το απόγευμα, έφαγε τρία πιάτα φασόλια και είχε μια αίσθηση αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος…

Όταν έφτασε στο σπίτι, ο σύζυγός της είχε ετοιμάσει ένα ειδικό δείπνο για εκείνη. Έτσι, με δεμένα μάτια κάθισε στο τραπέζι. Όταν το τηλέφωνο του σπιτιού χτύπησε, ο σύζυγος της έπρεπε να απαντήσει και εκείνη υποσχέθηκε να μην αφαιρέσει το μαντίλι από τα μάτια της, ενώ θα απαντούσε στην κλήση .
Εκείνη τη στιγμή, τα τρία πιάτα φασόλια που είχε για μεσημεριανό γεύμα άρχισαν να την ενοχλούν στο στομάχι και στην κοιλιά και δεν άντεχε την πίεση που ένιωθε. Έτσι, ενώ ο άντρας της βγήκε έξω από το δωμάτιο, άδραξε την ευκαιρία και άφησε «την ανάγκη της» να βγει έξω. Δεν ήταν μόνο δυνατή, αλλά μύριζε σαν χωματερή σκουπιδιών!

Ενώ άκουγε τον άντρα της να μιλά στο τηλέφωνο, συνέχισε να ανακουφίζει τον εαυτό της με την απελευθέρωση «ατομικών βομβών».

Η ανακούφιση της ήταν απερίγραπτη!

Όταν τελείωσε η κλήση, προσπάθησε να αερίσει το δωμάτιο κουνώντας μια πετσέτα.

Σε αυτό το σημείο ο άντρας της, της αφαίρεσε το μαντίλι από τα μάτια και οι 12 επισκέπτες που κάθονταν ήδη γύρω από το τραπέζι με τα χέρια στις μύτες τους φώναξαν: «Χρόνια Πολλά»!

Μα τι δυσάρεστη δοκιμασία! Είμαστε βέβαιοι ότι ο φίλος της δεν θα της κάνει άλλη έκπληξη στο μέλλον…

 

 

hairt.gr

Οι ψυχές ζουν και μας βλέπουν από ψηλά

Ένας ετοιμοθάνατος άντρας ζήτησε από τη γυναίκα του να τον θάψει με όλα του τα χρήματα και η Χήρα πραγματοποίησε την επιθυμία του