Ο έφηβος που ήθελε να μοιάζει με κούκλα Κεν αλλά εγκατέλειψε το όνειρο και έπιασε δουλειά στην οικοδομή

Τελικά αποδέχτηκα ποιος είμαι» είπε Βραζιλιάνος έφηβος ο οποίος εγκατέλειψε την προσπάθειά του να γίνει KEN DOLL και πιάνει δουλειά στην οικοδομή. Ο Φελίπε Ντίας ξόδεψε τα δύο τελευταία χρόνια αποταμιεύοντας χρήματα για να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση, ώστε να μοιάζει με την κούκλα Ken. Ο 18χρονος από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, είχε σχεδιάσει 42 χειρουργικές επεμβάσεις, σε διάστημα δύο ετών, προτού συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειαζόταν να μοιάσει στον Κεν. «Είδα προβλήματα στον εαυτό μου που δεν υπήρχαν, δεν βλέπω την ανάγκη για οποιαδήποτε επέμβαση τώρα», ανέφερε ο Ντίας, μετά από πολύ σκέψη και στοχασμό, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη διαδικτυακή πύλη ειδήσεων G1.

«Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και κατάφερα να δω τον εαυτό μου», τόνισε ο έφηβος. Από την ηλικία των 16 ετών, ο Ντίας είχε μαζέψει όλα τα χρήματα για να καλύψει το κόστος των χειρουργείων, παρά τη σοβαρή αντίθεση της μητέρας του, μεταδίδει η dailymail.

Του άρεσε το πως μοιάζει ο Ken από τα παιδικά του χρόνια, όταν καθόταν με τις αδερφές του για να παρακολουθήσει σειρές με την Barbie στο σπίτι τους, στη νοτιοανατολική πολιτεία Minas Gerais. Σκέφτηκε σοβαρά να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πριν από τρία χρόνια, όταν μετακόμισε στη γειτονική πολιτεία του Σάο Πάολο, όπου άρχισε να εργάζεται στην κηπουρική, τη συντήρηση και το μαγείρεμα σε ένα stand food για να αγοράσει μακιγιάζ και ρούχα που να θυμίζουν τον Ken.

«Την πρώτη φορά κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα: «Αυτό είναι το στυλ μου. Αυτός είμαι εγώ. Αυτό θέλω για τον εαυτό μου», είπε ο Ντίας στο G1 τον Οκτώβριο του 2020.

 

 

Η εμμονή να μοιάζει με τον Κεν αποδοκιμάστηκε από πολλούς ανθρώπους στην πόλη του Περουίμπε.

«Κάποιοι προσπάθησαν ακόμη και να με “αποσταθεροποιήσουν” συναισθηματικά», είπε. Όμως, όπως συμπλήρωσε: «Ξέρω τι είμαι και δεν είμαι αυτό που λένε. Yπάρχουν πολλοί που θέλουν να μου μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί μου. Νιώθω πολύ ευγνώμων που δέχομαι αυτή τη στοργή» ανέφερε για όσους τον αποδέχονται.

Το να προχωρούσε το όνειρο ζωής του απαιτεί πολλά χρήματα. Κέρδισε κάποια από την δημοσιότητα ως «ΚΕΝ» αλλά δεν ήταν αρκετά. Πλέον, η κύρια πηγή εισοδήματός του προέρχεται από τη δουλειά δίπλα στον θείο και τον πατριό του στην οικοδομική επιχείρηση, ώστε να μπορεί να καλύψει το ενοίκιο του.

«Με όλη τη δυσκολία να δουλέψω και χρειάζομαι επειγόντως δουλειά, κατέληξα να εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία που μπόρεσαν να μου δώσουν. Είχα ήδη μια μικρή εμπειρία (στον ρόλο) οπότε μου βγήκε», είπε ο Ντίας.

«Όχι μόνο είμαι περήφανος για τη δουλειά μου, αλλά μου αρέσει και να είμαι στη δουλειά», κατέληξε.

[newsbeast]

Αφού παντρεύτηκες ζήσε ως παντρεμένος…(Όσοι είστε παντρεμένοι διαβάστε το)

Κοριτσάκι πέθανε από οδοντόκρεμα..Τι πρέπει να προσέξετε…