Ο ανεμοστρόβιλος πλησίαζε απειλητικά το σπίτι του, αλλά όταν είδαμε την αντίδραση του ιδιοκτήτη; Μείναμε με ανοιχτό το στόμα!

Αυτός είναι ο Theunis Wessels, που κουρεύει το γρασίδι του σπιτιού του, όπως μια τυπική Παρασκευή, σα να μη συμβαίνει τίποτα σημαντικό. 

Το κούρεμα του γρασιδιού είναι από τις δουλειές που συνήθως κάνει στο σπίτι, και θεώρησε ότι η Παρασκευή είναι καλή μέρα για να κάνει αυτή την αγγαρεία, αναφέρει η γυναίκα του, η Cecilia Wessels.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Η Cecilia δήλωσε στο BuzzFeed News ότι εκείνη κοιμόταν, όταν την ξύπνησε η 9χρονη κόρη τους, καθώς τρομοκρατήθηκε από τον τρομερό ανεμοστρόβιλο, που λάμβανε χώρο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τους, στη πόλη  Three Hills, στην επαρχία Αλμπέρτα του Καναδά.

Η Cecilia αναφέρει ότι κοίταξε έξω από το παράθυρο και είδε τον άντρα της να ασχολείται με το γρασίδι, σα να μη τρέχει τίποτα.

Η οικογένεια μετακόμισε από τη Νότια Αφρική στον Καναδά πριν από 7 χρόνια, και ακόμα δεν έχουν συνηθίσει τη θέαση ανεμοστρόβιλων, όμως η Cecilia δήλωσε ότι ο άντρας της ήταν εντελώς χαλαρός, επειδή είχε παρακολουθήσει ένα σεμινάριο για ανεμοστρόβιλους, υπό τις οδηγίες γνωστού κυνηγού ανεμοστρόβιλων, του Greg Johnson.

Η Cecilia έβαλε τη φωτογραφία για να τη δείξει στους γονείς της στη Νότια Αφρική. Αλλά όταν τη δημοσίευσε στο Facebook, με τη λεζάντα: «Το θηρίο μου κουρεύει το γρασίδι με ένα αεράκι στα μαλλιά του,» αναφέρει ότι όλοι είχαν την ίδια απορία στη συνέχειας: «Γιατί ο άντρας σου κουρεύει το γρασίδι;», ενώ συμβαίνει αυτό:

Η Cecilia αναφέρει ότι ο ανεμοστρόβιλος δεν ήταν τόσο κοντά όσο φαίνεται στη φωτογραφία, αλλά στην πραγματικότητα απομακρυνόταν από το σπίτι. Και ως προς το λόγο που λόγο που αποφάσισε ο άντρας της να κουρέψει το γρασίδι, η Cecilia δήλωσε: «Φαίνεται ότι οι περισσότεροι κάτοικοι εδώ κουρεύουν το γρασίδι πριν τη βροχή, και έτσι σκέφτηκε να το κάνει αυτό και κατέληξε να γίνει διάσημος. Ήταν μια καλή μέρα για να κουρέψει το γρασίδι.»

Έτσι ακόμα και στο τέλος του κόσμου, ο Theunis θα κουρεύει το γρασίδι του!
Πηγή

«To σπίτι της πέτρας». Το εντυπωσιακό σπίτι που χτίστηκε ανάμεσα σε τέσσερις ογκόλιθους ως καλοκαιρινό θέρετρο. Δεν έχει ρεύμα, αλλά διαθέτει πισίνα και η πόρτα της εισόδου ζυγίζει 400 κιλά

Απίθανες συμπτώσεις που θα σας τρελάνουν σίγουρα..