«Να μην περάσει κανένας άνθρωπος αυτό που περνάει η οικογένεια μου»: έγραψε ο γιος της αδικοχαμένης Μαρίας

Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη είναι και η Μαρία Εγούτ, μητέρα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Θοδωρή Ελευθεριάδη. Η 55χρονη γυναίκα εργαζόταν ως διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ενώ ήταν δραστήριο της ποντιακής κοινότητας.

 

Γεννημένη στο Νευροκόπι Δράμας, ήταν Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ποντίων ΑΧΕΠΑ “Πεδάνιος Διοσκουρίδης” ενώ συμμετείχε σε πολλές σε ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες. Ήταν μέλος ποντιακών χορευτικών συγκροτημάτων, έπαιζε νταούλι και συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Ταξίδευε με την αμαξοστοιχία IC62 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη έχοντας ξεκινήσει από την Αθήνα όπου είχε βρεθεί για να περάσει το τριμήμερο της Καθαράς Δευτέρας με τον γιο της.

Από τις πρώτες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα, ο γιος της είχε γράψει στο Facebook: “Είναι η μητέρα μου στο τρένο και ακόμη δεν έχουμε νέα”, ενώ λίγες ώρες αργότερα ένα μαύρο φόντο στον λογαριασμό του στο Facebook υποδήλωσε το πένθος του για την απώλεια της μητέρας του, ενώ η φράση “Άδειο σπίτι…” ράγισε καρδιές.

 

“Να μην περάσει κανένας άνθρωπος αυτό που περνάει η οικογένεια μου”

Με σημερινή του ανάρτηση, ο ηθοποιός ευχαριστεί για τα συλλυπητήρια μηνύματα και τη στήριξη που λαμβάνει.

Πηγή:
thetoc.gr, olagiatingunaika

26χρονη νόμιζε ότι η κάμερα του υπολογιστή της είναι κλειστή – Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει (Video)

«Η κόρη μου έμεινε με το κινητό στο χέρι και τα ακούγαμε όλα»: Καθηλώνει η μαρτυρία ενός πατέρα