«Μου έστελναν δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί. Με έφαγαν ζωντανή.»: Απογοητευμένη η Σύλβια Δεληκούρα με τη κακία του κόσμου

Η Σύλβια Δεληκούρα μεταξύ άλλων μίλησε για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε όταν σε συνέντευξή της πριν από έναν χρόνο περιέγραψε ένα περιστατικό από τη γέννηση του παιδιού της με χιουμοριστικό τρόπο.

«Με έφαγαν ζωντανή. Ο κόσμος έχει μία τάση να κρίνει και να κακολογεί. Η κακία είναι πολύ εύκολη. Όταν το είπα αυτό, το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου», ανέφερε αρχικά η Σύλβια Δεληκούρα.

«Εγώ ήξερα τι ώρα θα γεννήσω, γιατί πήγα για καισαρική. Είχα κάνει πλάκα στη μαία, κλειδώθηκα στο μπάνιο και της είχα πει να με αφήσει να περάσουν 15-20 λεπτά. Δεν ήμουν σε οδύνες, για να καθυστερώ τη γέννηση. Θα ήταν και τρελό αυτό», περιέγραψε η Σύλβια Δεληκούρα.

«Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ. Ενώ δεν στεναχωριέμαι όταν γράφουν γενικά, αυτό με ενόχλησε. Μου έγραφαν: δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί… και άλλα χειρότερα. Θυμάμαι έκλαιγα και έλεγα: δε μπορεί να είναι τόσο κακός ο κόσμος», εξομολογήθηκε η Σύλβια Δεληκούρα.

«Με ενόχλησε που έλεγαν για το παιδί. Πολύ κακία ρε παιδί μου», σημείωσε κλείνοντας η Σύλβια Δεληκούρα.

Πηγή:
tlife.gr

Καίτη Φίνου: «Εγώ θέλω να μάθω πώς ταυτοποιήθηκαν τόσο γρήγορα διαμελισμένα και καμένα κοpμιά»

Μάρκελλος Νύκτας: ««Φοβάμαι πολύ τους άνδρες, Ακόμη και ο ίδιος μου ο πατέρας με κακοποίησε. Φοβάμαι πολύ την ανδρική παρουσία»