ΚΥΡΙΑΡΧΗ! Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία “αφεντικό των αιθέρων” παρά τα προβλήματα

Το μεγάλο αφεντικό...

Στον ουρανό του Αιγαίου “αφεντικό” είναι ένα! Το παλιό σύνθημα της δεκαετίας του ΄70 ,κολημμένο στα παμπρίζ των αυτοκινήτων, “Οι Ουρανοί είναι δικοί μας”, δεν έπαψε ποτέ να ισχύει, όσο κι αν τα αυτοκόλλητα “ξεθώριασαν”.

Ακόμη και σήμερα με τα χίλια προβλήματα και την εγκατάλειψη χρόνων που επέβαλλαν κυβερνήσεις και κόμματα στον εκσυγχρονισμό της, η ΠΑ παραμένει κυρίαρχη στην περιοχή.

Οι Έλληνες πιλότοι παραμένουν στην αφρόκρεμα των χειριστών όλου του κόσμου κι αυτό εξισορροπεί ακόμη τις ελλείψεις σε υλικό και μέσα.

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία διαθέτει τους καλύτερους κι αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα στο Αιγαίο,αλλά κι όπου αλλού έχουν πετάξει οι πιλότοι μας.

Τιμώντας όσους έφυγαν με τον τρόπο που πρέπει δεν επιλέξαμε ένα από τα πολλά κι όμορφα μελαγχολικά τραγούδια που συνοδεύουν βίντεο για τη ΠΑ. Οι νεκροί δικαιώνονται με το γινόμαστε καλύτεροι και να παραμένουμε κυρίαρχοι. Αυτή είναι η καλύτερη επιμνημόσυνη δέηση στις ψυχές τους.

Χρόνια πολλά στην ΠΑ…

 

[militaire.gr]

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More