Κάνει άνετα καριέρα στο μόντελινγκ: Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έφτασε τα 20 και είναι τόσο όμορφη όσο και η μητέρα της

Ήταν το μακρινό πια 1996 όταν η Ειρήνη Σκλήβα αναδεικνυόταν Σταρ Ελλάς και στη συνέχεια Μις Κόσμος, αποτελώντας την εξαγώγιμη εικόνα της ελληνικής ομορφιάς.

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έφτασε τα 20 και είναι τόσο όμορφη όσο και η μητέρα της

Ήταν το μακρινό πια 1996 όταν η Ειρήνη Σκλήβα αναδεικνυόταν Σταρ Ελλάς και στη συνέχεια Μις Κόσμος, αποτελώντας την εξαγώγιμη εικόνα της ελληνικής ομορφιάς.

Επτά χρόνια μετά από εκείνη την τεράστια επιτυχία, η Ειρήνη Σκλήβα θα βίωνε μια ακόμα μεγαλύτερη χαρά, αυτή της μητρότητας.

Το 2003, σε μια εποχή που ήδη όδευε προς το τέλος της διαδρομής της στη μόδα, η Σκλήβα έμεινε έγκυος και γέννησε την κόρη της.

Δείτε την κόρη της Ειρήνης Σκλήβα

Σήμερα, αυτό το μωρό είναι κιόλας 19 ετών και έχει αρχίσει ήδη να δείχνει «σημάδια» μοντέλου, έχοντας μια εξωτερική εμφάνιση που θυμίζει σε πολλά τη μητέρα της.

Η Μαριτίνα Χυδήρογλου, παιδί που έκανε η Σκλήβα με τον -ως το 2017- σύζυγό της Νίκο Χυδήρογλου, έχει πράσινα μάτια και μακριά ξανθοκάστανα μαλλιά, με τη μαμά της να το περηφανεύεται στις κατά καιρούς αναρτήσεις τους ότι είναι εμφανής η ομοιότητα μεταξύ τους.

Η Μαριτίνα σπουδάζει σε ιδιωτική σχολή πάνω στη Διεθνή Επιχειρηματικότητα και το Μάρκετινγκ, αλλά είναι βέβαιο πως αν αποφασίσει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, θα το πετύχει.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι έχει κλειστό προφίλ στο Instagram, δείγμα του ότι δεν θέλει να αποκτήσει φήμη ως η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα, αλλά να χαράξει τη δική της διαδρομή.

Πηγή:

Άννα Βίσση ξάφνιασε την Ελένη Μενεγάκη: «Ο Νίκος Καρβέλας πρέπει να ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί σου. Εγώ δεν ζήλευα»

«Ήμουν φαλακρή και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”» Δώρα Χρυσικού για τον σύντροφό της