«Καλό Παράδεισο στο αγγελούδι μου! Ήταν υπερβολικά καλός για αυτό τον κόσμο»: Συγκλόνισε η μητέρα του Ντένι Ρούτσι που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Ντένι Ρούτσι που έμενε στη Θεσσαλονίκη και είχε πάει τριήμερο στην Αθήνα για να συναντήσει την σύντροφό του. Η μητέρα του Ντένι Ρούτσι συγκλόνισε με τα λόγια της που ξεχειλίζουν θλίψη και οργή για τον χαμό του γιου τους. Παράλληλα, ανατριχιάζουν οι περιγραφές των επιζώντων για όσα βίωσαν εκείνο το μοιραίο βράδυ που σημειώθηκε η τραγωδία των Τεμπών.

«Δυστυχώς έσβησε η ελπίδα. Είμαι γεμάτη οργή, θυμό, θλίψη, απίστευτο πόνο. Τι μπορεί να πει μια μάνα που έχασε το παιδί της. Θέλω να σας περιγράψω τη συζήτηση του μικρού μου γιου. Χθες το βράδυ πήγαμε στο διαμέρισμα του Ντένι να πάρουμε κάποια πράγματα. Ξέσπασε και είπε στον πατέρα του: “Ξέρεις πόσο αγαπητός ήταν ο αδελφούλης μου. Από φίλους, από συναδέλφους παλιούς, συμμαθητές. Όλοι μου περιγράφουν ότι ήταν ένα παιδί πανέξυπνο εργατικό, βοηθούσε τους πάντες στη δουλειά. Ξέρεις πόσο υπερήφανο με έχει κάνει.

Με πόση δύναμη θα συνεχίσω το έργο του. Καλό Παράδεισο να έχει το αγγελούδι μου. Μάλλον ήταν υπερβολικά καλός για αυτό τον κόσμο. Τον πήρε ο Θεούλης. Συλλυπητήρια, σε όλους τους γονείς. Δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η μητέρα του Ντένι Ρούτσι συγκινώντας πολλές φορές με την περιγραφή της.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά πολύ υπερήφανοι για το παιδάκι μας. Έχω πολλή οργή και πολύ θυμό. Όλοι οι γονείς θα το παλέψουμε. Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Η νεολαία στην Ελλάδα έχει πολλή οργή και θυμό θα πολλά πράγματα που συμβαίνουν και είναι άδικα. Τα παιδάκια σκοτώθηκαν – τα σκοτώσανε. Εύχομαι να δικαιωθούμε.

Ο σκοπός όλων των γονιών από εδώ και πέρα θα είναι αυτός. Ο Θεός να μας βοηθήσει. Γιατί ήταν άδικο όλο αυτό το πράγμα. Σύντομα θα μας ζητήσουν και τη γνώμη μας. Εκεί που θα πάω θα βάλω ένα μαύρο φύλλο χαρτί με μια φλόγα μέσα ζωγραφισμένη. Από την οποία θα φαίνεται το προσωπάκι των παιδιών μου. Αυτή την ψήφο θα ρίξω και ελπίζω όταν θα τις μετρούν να βλέπουν τα προσωπάκια των παιδιών μας. Αυτές οι ψήφοι να μετρούν».

Δείτε το βίντεο:

 

Η κατάρα τou νικητή: Μακάρι να μήν είχα κερδίσει ποτέ το ΛΟΤΤΟ

Απίστευτο! Πρώην μοντέλο έκανε μήνυση στον 80άρη σύντροφο της επειδή «απαιτούσε σ.3.ξ έως και 10 φορές την ημέρα»