Ηλικιωμένη έπαθε καρδιακή προσβολή μετά από κ@υτο χορό σε γηροκομείο

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε η προσπάθεια influencer από την Κολομβία να προκαλέσει συζήτηση για την, όπως λέει, εγκατάλειψη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας στη χώρα μέσω του χορού στρ1περ σε γηροκομείο.

Η influencer Νάντια Καρταγκένα δημοσίευσε, μάλιστα, και βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram από την επίσκεψη γυναικών και ανδρών στρίπερ σε γηροκομείο.

Αυτό που δεν περίμενε, όμως, ήταν ότι μια από τις ηλικιωμένες δεν θα άντεχε τη συγκίνηση με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή.

Όταν οι στρίπερ είδαν την γυναίκα να πιάνει το στήθος της και να χάνει την ισορροπία της, θορυβήθηκαν με κάποιους εξ αυτών να της προσφέρουν νερό και και κάποιους άλλους να καλούν ασθενοφόρο.

«Σήμερα διοργάνωσα ένα πάρτι σε ηλικιωμένους και τρόμαξα όσο δεν έχω τρομάξει στη ζωή μου γιατί δεν περίμενα αυτό που συνέβη και η αλήθεια είναι ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη, ήθελα απλά να τους χαρίσω μερικές στιγμές χαράς και δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη» έγραψε η Κολομβιανή influencer για την περιπέτεια της ηλικιωμένης.

Η μανούβρα ακριβείας του οδηγού των ΚΤΕΛ μέσα από στενό στο Πήλιο, που κάνει τον γύρο του Ελληνικού διαδικτύου

Βασιλιάς Κάρολος | Ο περίεργος τρόπος με τον οποίο έχει ζητήσει να τον ξυπνάνε