Η Τραγωδία της 26χρονης Ελισάβετ που έσβησε στην Εντατική του Ευαγγελισμού 😪

Ελισάβετ Χαρδαλούπα το όνομά της μπήκε στην 99η θέση της μακάβριας λίστας της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής. Η 26χρονη Ελισάβετ είχε παγιδευτεί μαζί με τη μητέρα της στις φλόγες. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή και για εβδομάδες έδιναν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στη ΜΕΘ του “Ευαγγελισμού”. Πρώτα η μάνα και λίγες ημέρες μετά η κόρη, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Η Ελισάβετ την 23 Ιουλίου 2018 βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειάς της στο Νέο Βουτζά. Μαζί της ήταν ο αδερφός της και η μητέρα της. Όταν οι φλόγες άρχισαν να πλησιάζουν την περιοχή το αγόρι μπήκε στο αυτοκίνητό του και οι δύο γυναίκες ακολούθησαν με άλλο αυτοκίνητο. Οι πυρκαγιά τις πλησίασε, πανικοβλήθηκαν και αποφάσισαν να γυρίσουν στο σπίτι. Όταν ο αδερφός της αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του και η αδερφή του δεν τον ακολουθούν επέστρεψε για να τις αναζητήσει.

Δεν πέρασε ώρα όταν τις βρήκε λιπόθυμες, μέσα στο σπίτι τους με βαριά εγκαύματα. Μάνα και κόρη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Για μέρες προσπαθούσαν να κρατηθούν στη ζωή. Δεν τα κατάφεραν. Πρώτα “έφυγε” η μητέρα και μετά από λίγες μέρες και η Ελισάβετ Χαρδαλούπα.

πηγή protagon.gr

«Με λένε Ναταλία, είμαι 23 ετών και έμεινα παράλυτη από κάτι που κάνουμε όλοι μας καθημερινά»

Ζευγάρι 79 και 83 ετών καθηλώνει το κοινό με μία εκπληκτική χορογραφία στον πάγο