Γύρισαν να δουν τη νύφη που έμπαινε στην εκκλησία – Ξαφνικά έμειναν όλοι άφωνοι[video]

Στους περισσότερους γάμους, οι νύφες αγαπούν να βάζουν την προσωπική τους πινελιά σε αυτή την ξεχωριστή τους μέρα.
Έτσι, όταν η Mary Holand Tosse, από τη Νορβηγία, σχεδίαζε τον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Ronny Eidsvik, είχε μια ιδιαίτερη ιδέα στο μυαλό της.

Οι βαριές ξύλινες πόρτες ανοίγουν και καθώς η νύφη συνοδεύεται από τον πατέρα της στο διάδρομο στην όμορφα φωτισμένη εκκλησία και με ένα παραδοσιακό τραγούδι γάμου να ακούγεται, όλα σταματούν.

Γύρισαν να δουν τη νύφη που έμπαινε στην εκκλησία – Ξαφνικά έμειναν όλοι άφωνοι

Οι καλεσμένοι γυρίζουν να δουν τη νύφη ενώ μπαίνει στην εκκλησία. Τότε, η επόμενη κίνησή της, αφήνει τους πάντες έκπληκτους! Η Mary είχε κρύψει πίσω από την πλάτη της ένα μικρόφωνο.

Το τραβάει και αρχίζει να μιλά στον αρραβωνιαστικό της καθώς περπατά στο διάδρομο, σφίγγοντας το μπουκέτο με τα ανοιχτόχρωμα κίτρινα τριαντάφυλλα στο χέρι της. Επίσης, σε ένα ακόμη περίεργο περιστατικό ένας γαμπρός ανυπομονούσε να δει τη νύφη για πρώτη φορά, όταν όμως γύρισε το κεφάλι του «πάγωσε»!

Όλοι οι καλεσμένοι στην εκκλησία συγκινούνται από αυτή την έκπληξη γεμάτη αγάπη. Όλοι γοητεύονται από την παράστασή της.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε την απίστευτη σκηνή και επίσης να δείτε ποιος άλλος συμμετείχε στην έκπληξη!

https://www.youtube.com/watch?v=bUFgYjKz70o&feature=emb_title

Viral η αντίδραση πατέρα για την υπεύθυνη δήλωση που έστειλε το σχολείο του παιδιού του… (Εικόνα)

Ο Τοτός αλητεύει στη γειτονιά και μπαίνει στο κουρείο του κυρ-Μανώλη‌‌