Γιoύσεφ: «Δεν έκανα σεξ με 15 άνδρες ταυτόχρoνα – Mε τόσoυς έχω πάει σε όλη την ζωή μoυ»

«Είμαι σταθερή στις σχέσεις μου και το έχω τιμή μου και καμάρι μου γι’ αυτό που είμαι. Όλοι μου οι σύντροφοι ήταν μετρημένοι και σωστοί»

Η Αναστασία Γιούσεφ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και διέψευσε φήμες που ανέφεραν ότι έχει κάνει ομαδικό σεξ σε παιδική χαρά με 15 άτομα, διευκρινίζοντας ότι τόσοι ήταν οι ερωτικοί σύντροφοι σε όλη την ζωή της.

«Είχα δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη και μετά στην αναπαραγωγή στα σάιτ διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου, γράφοντας ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα σε παιδική χαρά! Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ, είχα απαντήσει στην τηλεοπτική συνέντευξη ότι το πιο περίεργο μέρος όπου έκανα σεξ ήταν σε παιδική χαρά, αλλά με έναν άνδρα και όχι με 15 ταυτόχρονα. Συνολικά έχω πάει με τόσους άνδρες στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως «συνολικά έχω κάνει σεξ με 15 άνδρες, που θεωρώ ότι δεν είναι πολλοί για τη δουλειά που κάνω και αυτό που είμαι. Είμαι γυναίκα των σχέσεων και πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν».

«Είμαι σταθερή στις σχέσεις μου και το έχω τιμή μου και καμάρι μου γι’ αυτό που είμαι! Όλοι μου οι σύντροφοι ήταν μετρημένοι και σωστοί, και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση για τα χρήματα ή για να επωφεληθώ από κάτι στη ζωή μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάγια Τσόκλη: Ζει μόνιμα στην Τήνο και το σπίτι της μοιάζει με επίγειο Παράδεισο – Δείτε τις Φωτογραφίες

Κάποια βράδια γίνονται θαύματα…: Να λες αυτήν την προσευχή του Αγίου Εφραίμ κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς