• Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική πνευματικών δικαιωμάτων
  • Πολιτική Απορρήτου
ViralGreece
No Result
View All Result
No Result
View All Result
ViralGreece
No Result
View All Result

Φύγαμε από την Αθήνα για μια καλύτερη ζωή αλλά καταλήξαμε να είμαστε χειρότερα

Κοινοποιήστε στο Facebook

Διαβάζονται Τώρα

«Το τρένο δεν είχε φρένα και μου ‘λεγαν να συνεχίσω»: Το δυστύχημα με τους 51 νεκρούς που έστειλε 2 υπουργούς μεταφορών στη φυλακή

9 months ago

Η σχολική εκδρομή του ’72 που εξελίχθηκε σε τραγωδία: Πνίγηκαν 21 μαθήτριες και η Κρήτη βυθίστηκε στο πένθος

9 months ago

Πριν από 3 χρόνια περίπου μετακομίσαμε από την Αθήνα στο νησί του άντρα μου καθώς αυτό κρίναμε ότι θα ήταν καλύτερο για την οικογένειά μας. Έχουμε δύο παιδιά και πιστεύαμε πως η επαρχία θα ήταν ένα καλύτερο περιβάλλον για εκείνα αλλά και πιο προσιτή οικονομικά.

Τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιμέναμε. Αν στην Αθήνα η ζωή μας ήταν μία φορά άθλια, εδώ είναι 10. Μισώ το μέρος αυτό και δεν έχω γνωρίσει ακόμα και ας έχουν περάσει 3 χρόνια ένα άτομο να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες και να κάνουμε λίγη παρέα.

Οι μαμάδες στο σχολείο των παιδιών μου είναι κουτσομπόλες, καχύποπτες και εχθρικές και με το ζόρι μου λένε ένα γεια. Είναι πονηρές και κακεντρεχείς και με κοιτάνε με μισό μάτι λες και ήρθα από άλλο πλανήτη να τους κλέψω τους άντρες. Από τις 7 το απόγευμα και μετά ειδικά τώρα το χειμώνα δεν κυκλοφορεί τίποτα και κανένας. Ψυχή στους δρόμους. Είναι όλα κλειστά λες και είναι 3 τη νύχτα και από κοινωνική ζωή εγώ και ο άντρας μου μηδέν. Καμία σχέση με το καλοκαίρι που γίνεται Ο χαμός.

Στην Αθήνα περνούσαμε τόσο καλά. Είχαμε τους συγγενείς μας και τις παρέες μας, τους φίλους μας, οι οποίοι έρχονταν σπίτι μας ή πηγαίναμε εμείς στα δικά τους σπίτια και ήταν τόσο μα τόσο ωραία. Με τον κορονοϊό είχαν περιοριστεί κάπως οι επισκέψεις αλλά και πάλι αλλιώς είναι να έχεις τους δικούς σου ανθρώπους κοντά σου και αλλιώς να σας χωρίζουν 5 ώρες με το καράβι.

Έρχονται τα Χριστούγεννα και έχω αρχίσει ήδη από τώρα να μελαγχολώ. Συνήθως στις γιορτές πηγαίναμε στο σπίτι των γονιών μου, των γονιών του άντρα μου ή σε φίλους μας και ξενυχτάγαμε, τώρα όμως εδώ που ήρθαμε είμαστε μόνοι σαν τους κούκους. Λόγω κορονοϊού δεν μπορούμε να πάμε στην Αθήνα αλλά ούτε και οι δικοί μας να έρθουν σε μας, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε καταδικασμένοι να περάσουμε τις γιορτές μόνοι μας, οι τέσσερις μας όχι ότι είναι άσχημο να περνάς τις γιορτές με την οικογένειά σου αλλά δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Οι γονείς μου έχουν εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να έρθουν να μας δουν στη ζούλα έστω για ένα Σαββατοκύριακο αλλά και πάλι φοβάμαι όχι μόνο το πρόστιμο που μπορεί να πληρώσουν (στο λιμάνι έχει πολλά μπλόκα) αλλά μην έχουν ή έχουμε κορονοϊό και κολλήσουμε ο ένας τον άλλον. Μου λείπουν πάρα πολύ. Και στην Αθήνα να ήμασταν δύσκολο θα ήταν να τους δω αλλά είναι αλλιώς να τους νιώθεις κοντά σου κι αλλιώς να είναι μακριά σου. Καλό το νησί, ακόμα πιο ωραία η θάλασσα, οι βόλτες στην παραλία και το παιχνίδι των παιδιών χωρίς να φοβάσαι μην τους συμβεί κάτι ή τα κλέψει κάποιος, αλλά ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να εγκλιματιστώ.

Κατανοώ ότι υπάρχουν άνθρωποι με χειρότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή αλλά νιώθω τόσο μόνη και αποκομμένη από όλους. Προσπαθώ να χαρώ με τα οφέλη που προσφέρει η επαρχία άλλα στην παρούσα φάση βλέπω μόνο τα κακά και όχι τα καλά.

Τι να κάνω;

Φαν

Κοινοποιήστε στο Facebook
Previous Post

«Καληνύχτα, αντίο, πεθαίνουμε» -Τα τελευταία λόγια πιλότων πριν την τραγωδία [εικόνες]

Next Post

Υπερτυχερός του Τζόκερ σπάει την σιωπή του ύστερα από 5 χρόνια! Μας αποκαλύπτει την αλήθεια και τι θυμάται από εκείνο το βράδυ;

Next Post

Υπερτυχερός του Τζόκερ σπάει την σιωπή του ύστερα από 5 χρόνια! Μας αποκαλύπτει την αλήθεια και τι θυμάται από εκείνο το βράδυ;

Disclaimer

Περι ευθύνης

Τα άρθρα αλιεύονται  απο αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν εκφράζουν την θέση μας. 

Τα άρθρα περι υγείας έχουν μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και ΟΧΙ την παροχή ιατρικής συμβουλής. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Tags

MasterChef Survivor all star Άγγελος Λάτσιος Άννα Βίσση Άρης Πορτοσάλτε Αγγελική Νικολούλη Αλέξης Κούγιας Αναστασία Γιούσεφ Ανδρέας Μικρούτσικος Βασίλης Μπισμπίκης Γιώργος Λιάγκας Γιώτα Γιάννα Δέσποινα Βανδή Δώρα Χρυσικού Ελένη Μενεγάκη Καίτη Γαρμπή Καίτη Φίνου Κλέλια Ανδριολάτου Λιονέλ Μέσι Νίκος Καρβέλας Νίκος Μουτσινάς Ντίνος Σιωμόπουλος Πάνος Μουζουράκης Πάολα Πέτρος Πολυχρονίδης Ράνια Τζίμα ΡάνιαςΤζίμα ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΠΗΛΟ ΚΑΙ ΑΧΥΡΟ Σίσσυ Χρηστίδου Σπύρος Μπιμπίλας Στέλιος Χανταμπάκης Στέλλα Γκαντώνα Στράτος Χατζηηλίας Σωτήρης Κοντιζάς Σόφη Ζαννίνου Τέμπη Ταμτάκος Τζέιμς Καφετζής Τζούλια Αλεξανδράτου Τιλάν Μπλοντό Φως στο Τούνελ Φώτης Σεργουλόπουλος Χρήστος Νικολαΐδης σημάδια τηλεοπτικές σειρές της ΕΡΤ

Όροι χρήσης Ιστολογίου

  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική πνευματικών δικαιωμάτων
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική πνευματικών δικαιωμάτων
  • Πολιτική Απορρήτου

© 2023 viralgreece

No Result
View All Result
  • Checkout
  • Checkout – week_pro
  • Homepage
  • Login/Register
  • Login/Register – week_pro
  • Mega Menu
  • My account
  • My Account – week_pro
  • Plans
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική πνευματικών δικαιωμάτων
  • Πολιτική Απορρήτου

© 2023 viralgreece