Εβαλε αγγελία ψάχνοντας τον σύντροφό της που είχε εξαφανιστεί και εκείνος είχε επιστρέψει στη γυναίκα του

Η Rachel Waters έβαλε αναζήτηση στο Facebook της κοινότητας του Νόριτς για τον σύντροφό της και ένας φίλος του, την ενημέρωσε πως είναι με την σύζυγο και τα παιδιά του.

Άδοξο τέλος είχε σχέση μίας κοπέλας στην Κίνα, με τον Άγγλο σύντροφό της, καθώς αποδείχθηκε πως όχι απλά ήταν παντρεμένος, αλλά είχε και παιδιά.

Η Rachel Waters λοιπόν πριν από μερικές ημέρες, βλέποντας ότι ο Paul Magee δεν είχε επιστρέψει από το ταξίδι του στο Νόριτς, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στο Facebook page της τοπικής κοινωνίας, ψάχνοντάς τον.

«Γειά σας. Το αγόρι μου, Paul Magee και εγώ, ζούμε στην Σενζεν. Γύρισε σπίτι του στο Νόριτς στην αρχή του Απριλίου και θα έπρεπε να έχει γυρίσει πίσω στην Κίνα μέχρι τώρα. Δεν έχω νέα του και ανησυχώ», έγραψε χαρακτηριστικά ποστάροντας και μία φωτογραφία στην οποία είναι μαζί.

Ένας φίλος του Paul, διάβασε την ανάρτηση και είπε να την ενημερώσει για την πραγματικότητα.«Δεν είναι αστείο. Έχει σύζυγο, παιδιά και όπως φαίνεται και μια φιλενάδα», της έγραψε χαρακτηριστικά.

Έκτοτε η Rachel Waters που είναι επαγγελματίας παίκτρια βόλεί, κατέβασε την ανάρτηση, έχοντας καταλάβει που είχε μπλέξει.

Κοιμούνται ήσυχοι: Οι 5 ειδικότητες που δεν θα κληθούν αν γίνει επιστράτευση

Η Διπλή τραγωδία στα Τρίκαλα με έξι χρόνια διαφορά. Νεκροί 7 μαθητές – Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια