Έκοψε τα μακρυά Μαλλιά της Κόρης του για να την Τιμωρήσει. Μόλις δείτε πως την έκαναν θα νευριάσετε…

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Αλλά παρόλα αυτά, όλοι μας νοιάζονται για το πώς φαινόμαστε.

Ένα πράγμα που οι περισσότεροι από εμάς προσέχουν λίγο περισσότερο, είναι τα μαλλιά μας. Γι’ αυτό το λόγο, ένα κακό κούρεμα μπορεί να μας προκαλέσει τον τρόμο.

Τον Ιανουάριο, η χαρούμενη Kelsey έκλεισε τα 13. Η νεαρή έφηβη, αποφάσισε ότι ήθελε να δοκιμάσει μια διαφορετική εμφάνιση.

Αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει ανταύγειες, κάτι για το οποίο συμφώνησε και η μαμά της Christine Johnson. Η μητέρα πήγε την κόρη της στο κομμωτήριο, ως δώρο για τα γενέθλιά της.

Στη συνέχεια, η Christine τράβηξε μια φωτογραφία με την χαμογελαστή κόρη της, η οποία ήταν σαφώς πολύ ευχαριστημένη με το νέο της στυλ όταν ολοκληρώθηκε.

Αλλά η χαρά της δεν κράτησε για πολύ. Λίγες μέρες αργότερα, η Kelsey πήγε να μείνει μαζί με τον πατέρα και τη μητριά της και η επίσκεψη τραυμάτισε το νεαρό κορίτσι.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε η μητέρα της μετά την επίσκεψη, είναι συγκλονιστικές και απαράδεκτες.

Στις φωτογραφίες, η Kelsey ντρέπεται να δείξει ακόμη και το πρόσωπό της. Τα μακριά και όμορφα μαλλιά της, αντικαταστάθηκαν από ένα αντρικό, κοντό κούρεμα.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Facebook που γράφτηκε από τη θεία της Kelsey, ο πατέρας και η μητριά της κοπέλας έκοψαν τα μακριά μαλλιά της Kelsey, όταν είδαν τις ανταύγειες. Ο λόγος που το έκαναν; «Οι ενέργειες έχουν συνέπειες.»

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, αναστατώθηκαν πολύ με τη νέα εμφάνιση του κοριτσιού και αποφάσισαν να της κάνουν ένα ακραίο κούρεμα.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Facebook που έγραψε η Christine, ο λόγος για το ακραίο κούρεμα ήταν να ταπεινώσουν την Kelsey.

Η ανάρτηση της μαμάς της Kelsey στο Facebook που έχει γίνει viral έγραφε:

«Έτσι ήταν η κόρη μου την Κυριακή όταν την πήρα σπίτι και οι άλλες δύο φωτογραφίες έχουν να κάνουν με αυτό που συνέβη σήμερα, πριν φτάσει σε μένα… και όλα επειδή της έκανα δώρο ανταύγειες για τα γενέθλιά της!»

Credit: newsner.com

Δεν Θα Ξανατρίψεις ΠΟΤΕ Τη Λεκάνη Αν Φτιάχνεις Μόνος Σου Αυτές Τις ΒΟΜΒΕΣ Καθαρισμού!

Καστορέλαιο: H πιο εύκολη λύση σε 5 προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τα μαλλιά σας!