«Είπε 4 Λέξεις, Μελάνιασε και Έπεσε στα Χέρια μου»

Ένα τετράχρονο κορίτσι, είπε τέσσερις τρομακτικές λέξεις στον μπαμπά της πριν σταματήσει να αναπνέει και άλλαξε χρώμα. Η κόρη του Dar Cole, Alex Cole-Hamilton, κατάπιε ένα νόμισμα 50 λεπτών του ευρώ. Ο αστυνομία φύλαξης άκουσε μια κραυγή από το κοριτσάκι του πολιτικού, το οποίο είπε: «Μόλις κατάπια ένα κέρμα». Στη συνέχεια δεν μπορούσε να αναπνεύσει και άρχισε να μελανιάζει.

Ο τρομοκρατημένος κ. Cole-Hamilton ανέλαβε αμέσως δράση, προσπαθώντας να θυμηθεί και να εφαρμόσει, δεξιότητες που είχε μάθει σε μαθήματα πρώτων βοηθειών, πριν λίγο περισσότερο από 25 χρόνια. Ο εκπρόσωπος υγείας της Lib-Dem γύρισε ανάποδα το κορίτσι και χτύπησε την πλάτη του με ανοιχτή παλάμη πέντε φορές μέχρι να νιώθει πως θέλει να κάνει εμετό. Ευτυχώς, παρόλο που το κέρμα δεν κατάφεραν να το βγάλουν, μετακινήθηκε αρκετά, ώστε να ανοίξει τους αεραγωγούς της Darcy.

Όταν επανήλθε η αναπνοή του κοριτσιού, ο πατέρας κάλεσε ασθενοφόρο. Την πήγαν όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο, όπου αφαίρεσαν το κέρμα μετά από ολική αναισθησία.

πηγη athensmagazine.gr

Ηράκλειο: Βρήκε μέσα στο εικονοστάσι της μητέρας του χώμα από τη Μικρά Ασία

10 πιο αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί που… μας άφησαν νωρίς. Για κάποιους ούτε Καν το Γνωρίζαμε.