Έγινε χαμός με σύζυγο και ερωμένη-Την εγκλώβισε ατο αυτοκίνητο! Θέαμα για τους περαστικούς[photo]

Για πάνω από μισή ώρα κατάφερε να εγκλωβίσει την ερωμένη του συζύγου της μέσα στο αυτοκίνητό της και μάλιστα προσπαθούσε να την πείσει να επικοινωνήσει μαζί του και να του πει ότι… χωρίζουν!

Σε απόγνωση μία γυναίκα 35 ετών που εργάζεται σε επιχείρηση στην περιοχή του Ρίου, κατάφερε να εντοπίσει την 25χρονη (το πολύ) ερωμένη του συζύγου της την στιγμή που εκείνη στάθμευε το αυτοκίνητό της στο κέντρο της Πάτρας.

Η ώρα ήταν 8.30 το πρωί και οι δύο γυναίκες είχαν στην κυριολεξία γίνει θέαμα για τους περαστικούς! Η ερωμένη δεν μπορούσε να φύγει αφού βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, η νόμιμη σύζυγος της κρατούσε ανοιχτή την πόρτα και ακριβώς μπροστά από το όχημά της υπήρχε ένα διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο!

Ετσι αναγκάστηκε… να την ακούει, αλλά και να δέχεται τα χτυπήματά της:

«Την τραβούσε από τα μαλλιά και την έβριζε. Το τι έλεγε το στόμα της δεν περιγράφεται! Πουτ… την ανέβαζε, καρ… την κατέβαζε» μας είπε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Η νόμιμη σύζυγος ήταν ξανθιά με κοντά μαλλιά ενώ η νεαρή ερωμένη ξανθιά με κατσαρά μαλλιά (φαίνεται ότι ο σύζυγος το όνομα του οποίου ακούστηκε κατά τη διάρκεια της «συμπλοκής» και γιορτάζει καλοκαίρι) έχει προτίμηση στο συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών.

«Κάθε τρεις και λίγο την κοπάναγε, ενώ χτυπούσε και τις λαμαρίνες το αυτοκινήτου. Ήταν φανερά εκνευρισμένη και φώναζε Εδειχνε να μην υπολογίζει όσους περνούσαν και την κοιτούσαν» συνέχισε ο αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.

Το περίεργο όμως είναι ότι κάποιες φορές η απατημένη σύζυγος έφθανε σε σημείο να διατάζει την ερωμένη του άνδρα της να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του και να του ζητήσουν να χωρίσουν:

«Πάρτον τώρα τηλέφωνο, μπροστά μου, πες του ότι θέλεις να σταματήσετε. Πες του πως είσαι μία πόρνη και ότι δεν κάνεις για εκείνον» της έλεγε.

Η νεαρή τα είχε χαμένα! Τελικά μετά από αρκετά λεπτά η γυναίκα μάλλον κατάλαβε πως…. θα ρεζιλευόταν ακόμη περισσότερο και σταμάτησε. Δεν αποκλείεται όμως το επεισόδιο να συνεχιστεί!

Οσο για την ερωμένη; Όπως ήταν φυσικό, έκανε πως δεν καταλάβαινε! Και τις περισσότερες φορές προσπαθούσε να αμυνθεί και να γλιτώσει από τη μανία της νόμιμης συζύγου, από τα σπρωξίματα, τις «φουσκιές» αλλά και τα μαλλιοτραβήγματα!

flamis.gr

Ιστορία Που Ραγίζει Καρδιές:«Ο Κυρ Γιάννης Έφυγε Ξεχασμένος Από Τα Παιδιά Του Που Έμεναν Σε Διπλανά Σπίτια Αγορασμένα Με Τα Λεφτά Του»

Ηράκλειο: Βρήκε μέσα στο εικονοστάσι της μητέρας του χώμα από τη Μικρά Ασία