Δωμάτιο 7 τ.μ. κοστίζει 124.000 ευρώ

Είναι το πιο μικρό διαμέρισμα που έχει βγει προς πώληση στο Λονδίνο. Εσείς μπορείτε να δείτε την καθημερινότητά σας σε ένα διαμέρισμα στη βρετανική πρωτεύουσα που θα έφτανε μόλις τα 7 τ.μ.;

Όλα είναι σε απόσταση δυο βημάτων. Το μπάνιο, το ντους, ο νεροχύτης, ενώ ο φούρνος μικροκυμάτων είναι κάτω ακριβώς από το προσκεφάλι σου. Πρόκειται για το πιο μικρό διαμέρισμα του Λονδίνου και βρίσκεται στην περιοχή Lower Clapton, ελαφρώς ανατολικά από το κέντρο της πόλης.

Η δημοπρασία για το μικροσκοπικό αυτό σπίτι θα έχει τιμή εκκίνησης τα 60 χιλιάδες ευρώ (!), ενώ το 2017 είχε πωληθεί έναντι 124.000 ευρώ, οπότε η τιμή σίγουρα θα κινηθεί αρκετά από αυτήν της εκκίνησης.

Πρόκειται για το πιο τρανό παράδειγμα, ως προς το πόσο «μικραίνουν» τα σπίτια στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, λόγω των εξαιρετικά αυξημένων ενοικίων.

Αν θέλετε μια περιγραφή του εσωτερικού του διαμερίσματος τότε δεν είναι δύσκολο να σας τη δώσουμε. Κάτω από το κρεβάτι βρίσκονται οι ντουλάπες και οι αποθηκευτικοί χώροι, ενώ ο κενός χώρος σε χωράει με απλωμένα χέρια. Επίσης υπάρχει ένα πτυσσόμενο τραπέζι, για να εργάζεται κάποιος ή να τρώει. Το ντους και η τουαλέτα είναι ξεχωριστός χώρος.

Από την άποψη της αριθμολογίας δες τι σημαίνει η ημερομηνία γέννησής σου

Άγιος Παΐσιος: Έτσι θα επιζήσετε αν γίνει πόλεμος