Δολοφονία Τοπαλούδη: «Με γ…, ξύπνησα και το κατάλαβα» είπε ο Ροδίτης. Έπαιξε ξύλο με συγκρατουμένους του

Για πρώτη φορά αποκαλύπτει...

Προκλητική συμπεριφορά επιδεικνύει απέναντι στους συγκρατούμενούς του στις φυλακές Γρεβενών ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, ο Ροδίτης ενεπλάκη σε επεισόδιο με δύο συγκρατούμενούς του. Αφού έχει δώσει τους κωδικούς του στην ανακρίτρια επιστρέφει στο κελί του και φέρεται να τους απευθύνεται με επιθετικό τρόπο. «Με γ… χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα», ανέφερε. Οι συγκρατούμενοί του έγινα έξαλλοι με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Οι σωφρονιστικοί έτρεξαν να τους χωρίσουν.

Ο 21χρονος, χωρίς εμφανή τραύματα, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οταν επέστρεψε στο κελί του άρχισε να βρίζει χυδαία τους σωφρονιστικούς. Ο Ροδίτης θα περάσει την ερχόμενη εβδομάδα από πειθαρχικό συμβούλιο και ο διευθυντής των Φυλακών, εισαγγελέας και κοινωνικός Λειτουργός θα αποφασίσουν την ποινή του για το επεισόδιο που σημειώθηκε.

[iefimerida.gr]

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More