Δεν θα πιστεύετε ποιος σχεδίασε τη νεκροφόρα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Από τις ειδήσεις που σίγουρα προξενούν μια απορία. Η νεκροφόρα που συνοδεύει τη βασίλισσα στη τελευταία της κατοικία, και που βλέπουμε σε πλάνα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία έκρυβε ένα μυστικό που ξάφνιασε πολλούς.

Η ίδια η βασίλισσα σχεδίασε το αυτοκίνητο που θα τη μετέφερε στη Μεγάλη Βρετανία για να τεθεί σε λαικό προσκύνημα.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το σχέδιο βασίζεται σε Jaguar XF, και σχεδιάστηκε πριν από κάποια χρόνια, μετά από έντολή της ίδιας της Ελισάβετ, που ήταν ιδιαίτερα προνοητική.

Τη μετατροπή του sedan σε νεκροφόρα πραγματοποίησε ο βρετανικός οικος Wilcox Limousines, ο οποίος διάλεξε το χρώμα “Royal Claret” που είναι το επίσημο χρώμα των βασιλικών και κρατικών οχημάτων.

Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι έχει μεγάλα παράθυρα για να μπορεί ο κόσμος να βλέπει τη σορό, ενώ μπορεί κάποιος να το δει και από πανοραμική θέα.

Ενώ προέβλεψαν και τους χιλιάδες Βρετανούς που θα ήθελαν να τη δούνε και το βράδυ και διαθέτει ειδικό φωτισμό.

Μπροστά στο καπό της Jaguar XF τοποθετήκε και ένα ασημί χρώματος άγαλμα του Αγίου Γεωργίου που σκοτώνει έναν δράκο. Πρόκειται για το ίδιο έμβλημα που δεσπόζει και στη Bentley λιμουζίνα που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις η εκλιπούσα.

«Μας έκοψαν το ρεύμα και δεν έχω τσάντα για το σχολείο. Θα πηγαίνω τα βιβλία μου αγκαλίτσα»: Λυπάμαι πολύ για εδώ που φτάσαμε σαν χώρα

Πήγε στο χωράφι του και δεν πίστευε στα μάτια του