Δεν πλήρωσες την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ; Δες τι σε περιμένει!

Τι επιλογές έχει ο φορολογούμενος εάν δεν πλήρωσε την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ η οποία πλέον έχει λήξει; ΄Η θα πληρώσει τη δόση με την προσαύξηση ή θα εντάξει όλο το ποσό του ΕΝΦΙΑ σε ρύθμιση, γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Ειδικότερα, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται ότι όσοι δεν πλήρωσαν την πρώτη δόση αυτή θα καταστεί ληξιπρόθεσμη και θα επιβαρυνθούν με τόκο 0,73% για κάθε μήνα καθυστέρησης πληρωμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καρκίνος “χτύπησε” την πόρτα της οικογένειας Θεοδωρίδη: Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη και την εγκυμονούσα Δούκισσα!

Σε ό,τι αφορά στους ενταγμένους στη ρύθμιση των 100 δόσεων που δεν πλήρωσε την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, χάνουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Για τους «οικονομικά εξαντλημένους» πολίτες από τις φορολογικές -και όχι μόνον- υποχρεώσεις, υπάρχει η λύση της πάγιας ρύθμισης, ώστε να μην κινδυνεύσουν από κατασχέσεις λογαριασμών, γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει η πάγια ρύθμιση είναι αυτή που δίνει τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, όπως τον φόρο εισοδήματος ή τον ΕΝΦΙΑ, σε 12 μηνιαίες δόσεις με επιτόκιο 5%.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More