«Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά»: H Εύη Βατίδου πήγε για πρώτη φορά στη λαϊκή με κάρτα

Αίσθηση είχε προκαλέσει πρόσφατα η αντίδραση της Εύης Βατίδου, όταν σε έξοδό της οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν θα αγόραζε αθλητικά από τη λαϊκή. Τότε, η Εύη Βατίδου είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ιδέα πως υπάρχουν αθλητικά στη λαϊκή. (δες εδώ το σχετικό βίντεο)

Έτσι λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή, αποφάσισαν να πάρουν την Εύη Βατίδου και να κάνουν μια βόλτα στη λαϊκή αγορά. Όπως θα δεις και στο βίντεο, οι αντιδράσεις της ήταν απολαυστικές.

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές» ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου στη βόλτα που έκανε στη λαϊκή ενώ στη συνέχεια δε δίστασε να ρωτήσει έναν παραγωγό αν το κάθε κομμάτι αβοκάντο κοστίζει 5,90 ή αν η τιμή αυτή είναι για ένα κιλό.

«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες… Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά… Δεν το ήξερα αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στους πάγκους με τα ρούχα και τα κοσμήματα απ΄ όπου -όπως είπε- δεν είχε περάσει ποτέ ξανά και αρνήθηκε να αγοράσει το ο,τιδήποτε από εκεί.

Δες παρακάτω το απολαυστικό βίντεο με την Εύη Βατίδου στη λαϊκή.

Να προσέχετε τα γεροντάκια σας. Πιστέψτε με. Θα σας λείπουν»: Συγκινεί ο Γιάννης Κότσιρας με το σπαρακτικό μήνυμα του

«Είναι ντροπή να ακούω από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω»