Δανάη Μπάρκα: «Έχω κάνει σeξ σε τουαλέτα μπαρ»

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη και παραχώρησε άκρως αποκαλυπτικές και αφοπλιστικές δηλώσεις, μετά τον ντόρο που δημιούργησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα κιλά της. Η παρουσιάστρια αποφάσισε για ακόμα μία φορά να χαρίσει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές και να δείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Μεταξύ άλλων, πέρασε από τη διαδικασία της “ανάκρισης”, όπως όλοι οι καλεσμένοι του παρουσιαστή αλλά δε δίστασε να κάνει και μία επική φάρσα κατά τη διάρκεια του Θάρρος ή Αλήθεια. Εκείνος έκανε αδιάκριτες και μη, ερωτήσεις κι εκείνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα

Αρχικά τη ρώτησε εάν την έχουν απατήσει. Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα ήταν θετική και μάλιστα αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν το έμαθε: “Το ήξερα, το μίλησα. Αλλά πολύ cool. Τύπου, άκου ξέρω τι έγινε, αν γίνει ξανά δεν θα είμαι τόσο ψύχραιμη”.

Μια από τις επόμενες ερωτήσεις αφορούσε στο πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά. “Καμαρίνι, σε τουαλέτα μπαρ… Μπαμπά συγγνώμη!”, ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Οι αντοχές μου με πρόδωσαν και τα έκανα πάνω μου μέσα στο αμάξι με τον άντρα που γνώρισα πριν 2 μήνες. Πραγματικά δεν ξέρω πως να το χειριστώ.

Το προκάτ σπίτι που έρχεται ως σχέδιο και το χτίζεις μόνος σου