Δάκρυσε και ο Θεός: Με στρατιωτικό άγημα και την ελληνική σημαία στο φέρετρο το τελευταίο αντίο στην Κλαούντια

Η πανέμορφη 21χρονη φοιτήτρια  Κλαούντια είχε πάει στην Πάτρα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τη φοιτητική της ζωή, ώσπου το νήμα της ζωής της κόπηκε στα Τέμπη. Οπως και πολλών άλλων επιβατών της στην μοιραία αμαξοστοιχία.

Στη Λάρισα το τελευταίο αντίο της Κλαούντια που πέθανε στα Τέμπη

Το τελευταίο αντίο στην 21χρονη φοιτήτρια της ΣΣΑΣ Ιατρικής στη Θεσσαλονίκη, Κλαούντια – Αλεξάνδρα Λάτα, που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είπε η Λάρισα.

Απαρηγόρητοι οι γονείς, τα αδέλφια της, συγγενείς και φίλοι, η διοίκηση της σχολής, οι καθηγητές και οι συμφοιτητές της, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς η Κλαούντια έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από τη ζωή.

Η Κλαούντια είχε πάει στη Πάτρα πριν πεθάνει στα Τέμπη

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Λάρισα, εκεί όπου οι δικοί της άνθρωποι, συνόδευσαν τη δική τους Κλαούντια, στο τελευταίο της ταξίδι. Στρατιωτικό άγημα έπαιξε πένθιμο εμβατήριο.

Η Κλαούντια είχε πάει στην Πάτρα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τη φοιτητική της ζωή, ώσπου το νήμα της ζωής της κόπηκε στα Τέμπη.

Τί πανέμορφο κορίτσι και τί άτυχο συγχρόνως. Λες και η  μοίρα το θέλησε να κοπούν τόσο απότομα τα όνειρα και οι ελπίδες της. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους της. Κρίμα… πολύ κρίμα.

Μια μητέρα την ώρα της γέννας αντιλήφθηκε ότι ο γιατρός δεν συμπεριφερόταν φυσιολογικά…Όταν είδε τα πόδια του ΓΙΑΤΡΟΥ , τρελάθηκε!

Βία είναι να δουλεύεις 10 με 12 ώρες για 700 ευρώ και να μην τολμάς να πεις κουβέντα