Μπούκαρε στο γάμο του πρώην της, και τελικά ο γαμπρός τις παντρεύτηκε και τις δύο

Και η νυν και η πρώην ντύθηκαν νυφούλες (wtf)

Τα ινδονησιακά ΜΜΕ ανέφεραν πρόσφατα την περίεργη ιστορία ενός νεαρού άνδρα που κατέληξε να παντρευτεί τόσο την αρραβωνιαστικιά του όσο και την πρώην κοπέλα του ταυτόχρονα, αφού η τελευταία συνέτριψε τη γαμήλια τελετή του.
Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο 20χρονος Korik Akbar, στην ινδονησιακή πολιτεία West Nusa Tenggara, ετοιμαζόταν για γάμο, όταν η πρώην φίλη του έσκασε μύτη ζητώντας του να την παντρευτεί επίσης, ως δεύτερη σύζυγός του, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούσε να ξεπεράσει τη σχέση τους.

Αντί να κάνει μια σκηνή, η νυν – και αρραβωνιαστικιά – του Akbar, Kotimah, συμφώνησε με την πρόταση και είπε στον νεαρό άντρα ότι δέχεται την πρώην φίλη του ως δεύτερη σύζυγό του. Έτσι εκείνος, κατέληξε να παντρευτεί και τις δύο στην ίδια τελετή!

“Η πρώην φίλη του συζύγου μου (Yuanita) έμαθε για τα σχέδιά μας να παντρευτούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί φίλοι μας συγχαίρουν. Εξαιτίας αυτού, ζήτησε να είναι και η γυναίκα του”, είπε η Kotimah στους δημοσιογράφους.

Ο 20χρονος γαμπρός δήλωσε σοκαρισμένος όταν είδε την πρώην κοπέλα του, την οποία γνώριζε από το 2016, αλλά αφού το συζήτησε με την οικογένειά του, αποφάσισε να παντρευτεί και τις δύο. Πήρε και διπλή προίκα!

12 ξεκαρδιστικά σκίτσα για το πως είναι να είσαι μπαμπάς.

Πως διασκεδάζουν οι Ρώσοι στα κλαμπ! 25 φωτογραφίες που θα σας βάλουν στο νόημα