Αυξάνεται η τιμή στο σουβλάκι. 3 ευρώ θα πωλείται το Τεμάχιο!

Ετοιμαστείτε έρχεται...

Αυξάνεται η τιμή στο σουβλάκι: Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, Γιώργος Πολύζος δήλωσε πως η τιμή στο σουβλάκι θα ανέβει στα 3 ευρώ από 1η Μαΐου.

Αυξάνεται η τιμή στο σουβλάκι: Γιατί Ανεβαίνει η τιμή

Τι δήλωσε ο κ. Γιώργος Πολύζος

«Ζούμε σε ένα περιβάλλον στο οποίο η φορολογία και οι εισφορές είναι στα ύψη. Οι τιμές των κρεάτων σε όλη την Ευρώπη αυξάνονται συνέχεια. Από την 1η Μαρτίου η τιμή στο κρέας έχει ανέβει 30%». Είπε ακόμα ότι οι αυξήσεις στις τιμές θα γίνουν για να προστατευθεί το προϊόν. Το ποσοστό αύξησης όπως είπε θα είναι του 10 με 15%! Και πρόσθεσε ότι ένα μεγάλο κομμάτι της αύξησης θα το απορροφήσουν οι ίδιοι. Είπε ακόμα ότι η τιμή στο σουβλάκι θα είναι κοντά στα 3 ευρώ.

Αυξάνεται η τιμή στο σουβλάκι: Από πότε θα ισχύει

Η αύξηση στο προϊόν θα γίνει όπως είπε από την 1η Μαΐου και πρόσθεσε ότι εδώ και 45 ημέρες αυτή την αύξηση την έχουν απορροφήσει. Όλα τα ψητοπωλεία θα πρέπει να αλλάξουν τις τιμές γιατί η αύξηση έχει γίνει σε όλους. «Αν δεν αλλάξουμε τις τιμές μας η ποιότητά μας δεν θα είναι αυτή που είναι τώρα».

Σήμερα η τιμή στο σουβλάκι κυμαίνεται από 2,20 έως 2,60 ευρώ.

[true]

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More