Αποκαλυπτικό. Ο Γολγοθάς της Εβελίνας το ξεπούλημα και το μικρό θαύμα στον Κωνσταντίνο

Μικρό θαύμα στον Κωνσταντίνο

Μόλις προχθές αποφάσισα να επαναφέρω ρεπορτάζ για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και δεν ήταν λίγα τα κοράκια που σχολίασαν το «ξεπούλημα» της οικογένειας στο κέντρο αποκατάστασης.

Είναι τουλάχιστον χυδαίο να διαβάζω τέτοια σχόλια. Και γίνεται ανυπόφορο όταν είμαι σε θέση να γνωρίζω πως ένα μεγάλο μέρος των εξόδων της οικογένειας το καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ.

Είναι επικίνδυνο να υπάρχουν ανάμεσα μας τόσα ανθρωποφάγα υποκείμενα… γιατί άνθρωποι δεν είναι… που κοιτούν απλά και μόνο να κατηγορήσουν για να καλύψουν τα μεγάλα κενά που έχουν μέσα τους απο την μαμά και τον μπαμά τους.

Είναι τουλάχιστον συκοφαντικό να διαβάζεις όλα αυτά την στιγμή που γνωρίζεις την ηρωϊκη προσπάθεια της γυναίκας του Κωνσταντίνου, της Εβελίνας η οποία έχει γονατίσει… αλλά είναι εκεί. Δίπλα του.

Είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού… και γυναίκα και σύζυγος ενός μεγαλύτερου παιδιού.

Ο Κωνσταντίνος πλεόν τρέφεται κανονικά απο το στόμα. Πρίν απο λίγες ημέρες έβγαλε το σωληνάκι σίτισης.

Επικοινωνεί με το περιβάλλον αλλά δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει. Γι΄αυτό και κάθε απόγευμα έχει ασκήσεις με τον λογοθεραπευτή του…

Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ γι΄αυτό και οι φυσιοθεραπευτές του τον έχουν καθημερινά μέσα σε πισίνα προκειμένου ν΄αποκτήσει μια στοιχειώδη μυική δύναμη.

Τα πόδια του έχουν αδυνατίσει αλλά οι γιατροί κάνουν λόγο για ένα ακόμη μικρό θαύμα…

Κι αυτό γιατί;

Διότι ο Αγγελίδης επικοινωνεί με τους δικούς του με νοήματα παρά το ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι.

Θέλει υπομονή.

[nassosblog.gr]

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More