«Από δολοφόνους δε δέχομαι χρήματα!»: Οργισμένος ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τρένο

O Παύλος Ασλανίδης πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τρένο, μίλησε για την ανακοίνωση της Hellenic Train σχετικά με τις αποζημιώσεις που θα δώσει και δεν έκρυψε τον θυμό του.

«Να τις δώσουν στους πολιτικούς τις αποζημιώσεις, όχι σε εμάς. Τα παιδιά μας θέλουμε πίσω όχι τα λεφτά τους…» ανέφερε αρχικά ο κύριος Παύλος Ασλανίδης.

«Λένε ότι δεν έχουν ευθύνη. Δε τα θέλω τα λεφτά τους με τίποτα. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ποιος έχει τα κότσια να επικοινωνήσει; Αν θέλανε οι πολιτικοί μας να ζητήσουν συγγνώμη, να πηγαίνανε σε αυτές τις 57 οικογένειες, να χτυπούσαν την πόρτα, να σκύβανε το κεφάλι και να ζητούσαν συγγνώμη.

Συγγνώμη από δολοφόνους εγώ δεν δέχομαι. Αυτό ήταν μαζική δολοφονία…. Βλέπω την εικόνα πως καήκανε ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι. Βγάλανε μέτρα στήριξης, από που; Από τον ελληνικό λαό; Να δεσμευτούν τα δικά τους λεφτά αν θέλουν να δώσουν και όχι να πάρουν τα λεφτά του κόσμου» είπε σε άλλο σημείο ο κ. Ασλανίδης.

«Δεν έχω σκοπό να επικοινωνήσω με κανέναν, με δολοφόνους δε μιλάω. Δε με ενδιαφέρει τι λένε στην ανακοίνωση, δεν πρόκειται να τους στείλω κανένα πιστοποιητικό θανάτου. Σε λίγο θα μας πουν να τους ζητήσουμε και συγγνώμη. Μετά το δυστύχημα δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μας. Και βγάλανε τώρα αυτή την απρόσωπη και κυνική ανακοίνωση… Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Εξαγοράζουν τις ψυχές τόσων ανθρώπων μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα» κατέληξε ο πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη Ασλανίδη.

«Το μόνο που μας δίνει χαμόγελο είναι η μπέμπα, την οποία θα βαφτίσουμε Ιφιγένεια»: Σuγκινεί η αδελφή της Ιφιγένειας που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Τόνυ Δημητρίου: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν σε ένα υπέρoχο περιβάλλον με τη μητέρα τους και τον υπέρoχο σύζυγό της»