Αισθηματικές Πρoβλέψεις της Τετάρτης! Ξαφvική Eπανασύνδεση Avάβει «Φωτιές» σε Αυτά τα 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι ετοιμάζει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η Σελήνη από τους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ερμή, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις. Έντονες εpwτικές καταστάσεις θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Η καλά οργανωμένη ζωή σου σήμερα, σου εξασφαλίζει την ισορροπία που ήθελες και η μέρα αυτή θα είναι γεμάτη από στιγμές ευχάριστων εκπλήξεων. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες ,Ιχθείς.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 3/4

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, μια νέα ερωτική ευκαιρία θα εμφανιστεί μπροστά σας, θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ’ τα χέρια. Πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης και γοητευτικής παρουσίας, θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την εpwτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε τολμηρές και αποφασιστικές προσεγγίσεις, που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα που ως κατάληξη θα έχει το σταθερό δεσμό. 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα προκύψουν ερωτικά γεγονότα, που θα αλλάξουν τα δεδομένα σας, εσείς οι μόνοι, ετοιμαστείτε θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το εpwτικό σας ενδιαφέρον. Θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση, η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο δε θα είναι απλά μια τυπική φιλική κουβέντα. Θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανατρέψουν εμπόδια, καταλήγοντας σε ξεκίνημα σταθερής σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος θα σας δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το κουβάρι των συναισθημάτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα διλήμματα και ευκαιρίες ριζικών αλλαγών. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θερμή εpwτική πρόκληση θα λάβει η καρδιά σας και επειδή θα την καλοδεχτείτε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, που θα φέρουν απρόοπτες εξελίξεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε ερωτική σχέση, θα ανοίξει καινούργια ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι η ευκαιρία επανασύνδεσης. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη εpwτική εξομολόγηση, με φανερό τρόπο θα σας εκδηλώσει την έλξη του για εσάς. Δεχτείτε αυτό το άνοιγμα για επανένωση, θα διαπιστώσετε πως τα αισθήματα μεταξύ σας είναι δυνατά, ικανά να οδηγήσουν σε σταθερό δεσμό. 

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, εσείς που είστε ελεύθεροι ή ερωτικά μόνοι, θα εμφανιστεί ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έχετε άνεση στην επικοινωνία σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, δώστε βάση στις συμπτώσεις και στις τυχαίες συναντήσεις. Ήρεμο και συναισθηματικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να προσκολληθεί επάνω σας πρόσωπο, με την προοπτική να μείνει σταθερά στην εpwτική σας ζωή.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, καινούργιες ερωτικές προκλήσεις θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα πάρετε απόφαση να τερματίσετε αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να χαράξετε ολοκαίνουργια εpwτική πορεία. Στα δίχτυα της ελκυστικότητα σας θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και επειδή από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε θα εκδηλωθεί έλξη αμοιβαία, γι’ αυτό μην αναλωθείτε σε σκέψεις, περάστε σε άμεσες πράξεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με εpwτισμό παρόρμηση και ελκυστικότητα θα σας εφοδιάσει η σημερινή μέρα. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τον εpwτικό σας ορίζοντα. Σήμερα με δική σας πρωτοβουλία θα ταχτοποιηθεί ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια, λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το ερωτικό του ενδιαφέρον. Προμηνύεται ξεκίνημα σταθερής σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα. Πάθος, ένταση και ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κινηθείτε αποφασιστικά, στόχος σας θα είναι τα τελεσίδικα αποτελέσματα. Σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τις πιεστικές ενέργειες, καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι απαιτητική. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας ομολογήσει ένα μυστικό, που θα σας βγάλει από κάποιες προσωπικές σας αυταπάτες.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τον ερωτισμό σας, την αυτοπεποίθηση σας και την αποφασιστικότητα σας, με αποτέλεσμα να πλησιάσετε πολύ κοντά στους ερωτικούς σας στόχους, η θερμή σας στάση θα καταρρίψει εμπόδια και φραγμούς. Με επιτυχία θα κλείσει απρόοπτη συνομιλία που θα ανοίξετε με πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος. Σήμερα σας παροτρύνω να ελευθερώσετε την εpwτική σας πλευρά, ένα συγκεκριμένο άτομο που τυχαία και συχνά σας συναντά σε γνώριμο μέρος, θα βρει την κατάλληλη αφορμή και θα σας ανοιχτεί εpwτικά.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, σήμερα θα δώσετε ώθηση στις ερωτικές σας υποθέσεις. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε άμεση και επιτυχημένη επανασύνδεση. Θερμό και ξαφνικό ερωτικό ραντεβού θα επαναφέρει στη ζωή σας τη σταθερότητα και την ισορροπία, ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου δεσμού. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο μυστήριας προσωπικότητας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, απρόοπτη συνάντηση θα ζεστάνει το κλίμα στην καρδιά σας, ξεχασμένα αισθήματα θα αναζωπυρωθούν. Ανοίγετε δρόμος επανένωσης, μια παρελθοντική σας σχέση ή γνωριμία θα έρθει για να γίνει παροντική αγάπη, σας συμβουλεύω να κρατήσετε θερμή στάση. Το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι αμοιβαίο, οι χαρακτήρες σας θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμοι, σε περίπτωση που αποφασίσετε νέο ξεκίνημα αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό ίσως και δεσμευτικό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ένα πρόσωπο με θερμό εpwτικό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να επικοινωνήσει μαζί σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδιαφορήσετε. Με άτομο που ήδη γνωρίζετε θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής εpwτικής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Αν νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, τότε ανταποκριθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά την εpwτική σας ζωή.

[loveletters]

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More