Αυτό Είναι Το Αεροπλάνο Του Έλβις Με Το Εσωτερικό Του Να Είναι Ισάξιο Της Φήμης Του

Μόνο ο Ελβις θα μπορούσε να είχε τέτοιο αεροπλάνο…

Ο Έλβις Πρίσλεϊ είναι διάσημος για τη μουσική, τις χορευτικές του κινήσεις, την εμφάνισή του και πολλά άλλα. Από την όψη του ιδιωτικού του τζετ, μπορούμε να σιγουρευτούμε πως είχε και εξαιρετικό γούστο.

Το 1962, αγόρασε ένα τζετ Lockheed Jetstar και σχεδίασε ο ίδιος το εσωτερικό του. Μαζί με την όμορφη ξύλινη επένδυση, το αεροπλάνο περιέχει επίσης χαλί και κόκκινα βελούδινα καθίσματα. Μετά το θάνατό του το 1977, το αεροπλάνο εγκαταλείφτηκε σε ένα διάδρομο απογείωσης στο Νέο Μεξικό.

Σήμερα το τζετ βγαίνει σε πλειστηριασμό και διάφοροι άνθρωποι ενδιαφέρονται να δουν το μοναδικό αυτό όχημα. Παρόλο που χρειάζεται πολλή δουλειά, σίγουρα αποτελεί μια ισχυρή ανάμνηση και κομμάτι της ιστορίας του τραγουδιστή.

Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες από το εσωτερικό του ιδιωτικού αεροπλάνου.

Ο Έλβις μοιραζόταν το κόκκινο τζετ με τον πατέρα του, τον Βέρνον Πρίσλεϊ. Μετά το θάνατό του, το αεροπλάνο εγκαταλείφτηκε. Για περισσότερα από 30 χρόνια, ήταν σε έναν διάδρομο απογείωσης στο Νέο Μεξικό.

Το κόκκινο χρώμα στο εξωτερικό του φαίνεται ξεθωριασμένο, αλλά γενικότερα το τζετ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Προφανώς και είναι ένα ξεχωριστό όχημα.

Οι τοίχοι έχουν ξύλινη επένδυση, τα δάπεδα καλύφθηκαν με κόκκινη μαλακή μοκέτα και τα καθίσματα με κόκκινο απαλό βελούδο. Ένα τέτοιο σαλόνι, θα έκανε ευχάριστες τις πτήσεις μεγάλης διάρκειας.

Οι βελούδινες καρέκλες είναι μαλακές και υπάρχει αρκετός χώρος στην καμπίνα για μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Πίσω από το καθιστικό υπάρχει και μια μικρή κουζίνα.

Βλέποντας αυτόν τον παλιό φούρνο μικροκυμάτων, μπορείτε να φανταστείτε τον Έλβις να ζεσταίνει τα αγαπημένα του γεύματα; Μπορεί να μη λειτουργεί πια, αλλά είναι εξαιρετική αντίκα.

Το πιο εκπληκτικό μέρος του αεροπλάνου, ίσως είναι το μπάνιο. Φυσικά διαθέτει κόκκινες βελούδινες κουρτίνες. Σίγουρα  δε μοιάζει με αυτά που συναντάμε σήμερα στα αεροπλάνα.

Θα θέλατε να απολαύσετε μια πτήση με αυτό το μοναδικό τζετ;

[Country Living] [Wikimedia]

Πηγή

Αστεγος 8χρονος άρχισε τη δική του δουλειά και βρήκε ένα σπίτι στη μαμά και την αδερφή του

12 Πολύ Διάσημοι Ηθοποιοί Λίγο Πριν Καραφλιάσουν