Αυτή η 23χρονη κοπέλα έπαθε εγκεφαλικό από μια συνήθεια που κάνουμε όλοι – Προσοχή

Αυτή η 23χρονη κοπέλα έπαθε εγκεφαλικό από μια κακιά συνήθεια που κάνουμε όλοι και πρέπει σίγουρα να σταματήσουμε!

Οι συνήθειες του σώματος φαίνονται αθώες, αλλά δεν είναι. Ειδικότερα, εκείνη που κάνει «κρακ», ο λαιμός μας. Ωστόσο, η συγκεκριμένη συνήθεια κόστισε στην Natalie. Πρόκειται για μία νοσοκόμα από το London Ambulance Service. Η Natalie έβλεπε ταινία, καθώς έκανε «κρακ» στο λαιμό της, τεντώνοντάς τον.

Η 23χρονη γυναίκα δεν το πρόσεξε. Όμως, μετά από δεκαπέντε λεπτά κατέρρευσε στην προσπάθειά της να πάει στην τουαλέτα. Μάλιστα, δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Δεν μπορούσε να συντονιστεί, ενώ είχε υψηλή πίεση και σφυγμούς. Είχε υποστεί διαχωρισμό της σπονδυλικής αρτηρίας.

Πρόκειται για μία πάθηση κατά την οποία «ξεκολλούν» μεταξύ τους οι στοιβάδες ιστού που δημιουργούν τα τοιχώματα των αρτηριών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εισέρχεται ανάμεσά τους αίμα. Δηλαδή, προκλήθηκε ένας θρόμβος αίματος, φράζοντας την αρτηρία. Ο εγκέφαλος της Natalie δεν αιματωνόταν. Έπειτα, Οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό.

«Έπρεπε να έρθει ο φίλος μου να με σηκώσει. Πίστευε ότι ήμουν μεθυσμένη, αλλά ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι γιατροί μου είπαν αργότερα ότι το τέντωμα του λαιμού προκάλεσε τον διαχωρισμό της σπονδυλικής αρτηρίας. Ήταν αυθόρμητο και συμβαίνει μία στο εκατομμύριο. Είμαι αδέξια και νιώθω ακόμη μουδιασμένη. Οι νέοι πρέπει να ξέρουν ότι κάτι τόσο απλό μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικό. Δεν προσπαθούσα καν να κάνω «κρακ» τον λαιμό μου, απλώς συνέβη».

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

 

11 Μέρες, 55τμ, και κοστίζει μόνο 23.000€ ..Το εσωτερικό του καλύτερο και απο έπαυλη..

Tσακμάκι και τσακμακόπετρα τον είχαν ο παπούς κ ο μπαμπάς τον θυμάστε ;??