26χρονη έγκυος πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο – Όταν της έκοψαν το παντελόνι έμειναν άφωνοι(Video)

Μια 26χρονη έγκυος πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο. Όταν οι γιατροί της έκοψαν το παντελόνι έμειναν άναυδοι!

Το παρακάτω βίντεο είναι η αναπαράσταση μιας πραγματικής ιστορίας. Η γιατρός Κάθριν ξεγέννησε ένα μωρό που ούτε η μητέρα του δεν περίμενε. Η έφηβη Άμπερ δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος μέχρι την στιγμή που γέννησε!

Σύμφωνα με τα μέσα, “Μπορεί να φαίνεται απίστευτο μια γυναίκα να είναι έγκυος για 9 μήνες χωρίς να το καταλάβει. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι συμβαίνει πιο συχνά από ότι νομίζουμε. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται “κρυπτική εγκυμοσύνη” και σύμφωνα με μια βρετανική έρευνα, συμβαίνει μία φορά στις 2.500 εγκυμοσύνες.”

Οι γιατροί αμέσως έκοψαν το παντελόνι της και εκεί βρισκόταν ένα κοριτσάκι. Ο πατέρας της άκουσε το μωρό να κλαίει και έτρεξε μέσα στο δωμάτιο σοκαρισμένος και θυμωμένος.

“Μπαμπά, δεν ήμουν έγκυος. Δεν γινόταν να είμαι!”, του είπε η κοπέλα. Τότε η γιατρός πήγε να μιλήσει με το αγόρι της που καθόταν με τα χέρια στο κεφάλι, επίσης σοκαρισμένος από αυτό που έβλεπε.

Λέει ότι θα δε γινόταν να είχε αφήσει την κοπέλα έγκυο. Ο λόγος; Πρέπει να το ακούσετε για να το πιστέψετε:

Πηγή:

Άκουγε παράξενους θορύβους στην κουζίνα… Όταν έβαλε κρυφή κάμερα “μούδιασε” με αυτό που αντίκρισε (Video)

20χρονη έκανε κάτι που κάνουμε όλοι καθημερινά για 6 ώρες την ημέρα και έγινε έτσι…